Workshop special 1 - Seara de educatie financiara cu Eusebiu Burcas si prietenii sai

Cui se adreseaza? - antreprenorilor, managerilor, tuturor celor perocupati de dezvoltare personala si in special de imbunatatirea abilitatilor de gestionare a banilor

Modul de desfasurare? - microsesiuni de prezentare urmate de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate

TEMA

Probabil este punctul slab al generatiilor active actuale...lipsa unei educatii financiare consistente, sedimentata inca din varsta frageda a copilariei. Aceasta lipsa ne diferentiaza radical in comportamentul nostru atat din viata personala cat si in cea profesionala fata de alte tari cu traditie capitalista cu un orizont de timp mai mare de 20 de ani, decat frageda varsta a capitalismului in tara noastra.

Acest workshop este desfasurat in parteneriat cu Burcash si Wealth Academy si are rolul de a creste gradul de constientizare in randul adultilor a nevoi de educatie financiara si ca un catalizator de generare al abundentei.

Coordonatorul si gazda workshopului este Eusebiu Burcas, care pe durata celor 100 de minute a invitat o serie de prieteni, specialisti din diverse domenii preocupati si ei la randul lor de educatia financiara a managerilor, antreprenorilor si profesionistilor din Romania: un specialist in gestionarea riscurilor si in pensii private, un specialist in investitii pe bursa, un specialist in fiscalitate, un specialist in audit si management financiar, care vor incerca pe durata workshopului sa raspunda la intrebari legate de:

 • convingerile limitative despre bani
 • care sunt primi pasi spre independenta financiara?
 • care sunt cei mai importanti indicatori ai sanatatii tale financiare?
 • cum sa te asiguri ca vei avea o batranete linistita si fara griji financiare?
 • cum iti reduci riscurile financiare si impactul negativ asupra familiei tale?
 • cum iti multiplici banii?
 • ce instrumente de investitii ai la dispozitie?
 • dezlegarea misterului de a investi pe bursa...
 • fiscalitatea din Romania si impactul asupra resurselor tale financiare?
 • este intelept sa eludezi plata taxelor?
 • mit si realitate despre ingineriile financiare?
 • ce inseamna sa fi eligibil din punct de vedere financiar pentru banci?
 • cum sa-ti faci un plan financiar sanatos?

Pentru a participa la acest workshop este nevoie de tichet de acces valabil pentru evenimentul CEE Entrepreneurship Summit 2015 (poate fi atat BASIC, PLUS, PREMIUM sau VIP).

INSCRIE-TE acum!
Investeste in dezvoltarea ta personala si profesionala! Fii mai bun decat competitia ta!

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Autor si trainer, S.C. GALLIFREY S.R.L.

Luca Dezmir este autor, trainer și promotor al educației financiare și investiționale în România. A început să facă investiții imobiliare în 2001 și investiții pe piețele financiare în 2003. Este primul autor român care a scris o carte în întregime dedicată finanțelor personale și investițiilor, a deschis primul blog în limba româna, dedicat finanțelor personale și investițiilor. Își dedică energia și creativitatea în scopul educării publicului larg, pentru creșterea prosperității financiare personale a celor care doresc să trăiască o viață mai bună.

Citeste mai mult

Consultant in afaceri,

Citeste mai mult

Fondator & Sr.Consultant, www.alinbaiescu.ro

Alin Băiescu are o consistentă experienţă în asigurări, ocupând în cei peste 15 ani de activitate în acest domeniu diverse poziţii de middle şi top management în câteva multinaţionale precum Metropolitan Life, Raiffeisen, AEGON, Eureko Asigurări & Pensii, Garanta Asigurări. Este Doctor în Economie, Associate – Life Management Institute şi Associate – Customer Service al Life Office Management Association (LOMA) din SUA. Are peste 40 de participări la congrese şi a susţinut peste 1.500 de trainiguri, prezentări, seminarii.

Citeste mai mult

Fondator, Trezeste Banii din Viata Ta

Liviu are 41 de ani, de profesie inginer software,actual antreprenor, trainer, speaker. Initiator al proiectului "Trezeste Banii din Viata Ta" - in domeniul managementului financiar personal - cu peste 20.000 de participanti in 15 orase din tara. Mai bine de 8 ani experienta in mediul de business si business networking. Pasionat de seminarii live cu traineri de top ai lumii: Anthony Robbins, T. Harv Ecker, Brian Tracy, Bob Proctor, Joseph McClendon, Jim Bagnolia, Chuck Mellon, Mabel Katz, Dr. Hew Len, Marvelle Lightfields, Mai bine de 20 ani de experienta in domeniul dezvoltarii personale.

Citeste mai mult
Moderatori

Fondator, Burcash - Managementul Banilor

“Misiunea mea este să ajut cel putin un milion de români să-și gestioneze eficient banii și să-și construiască bunăstarea. Așa vom vedea mai mult zâmbet și iubire în jurul nostru." Are o experiență de peste 20 ani în management și vânzări, s-a dedicat consultanței de management din anul 1999. Ca și trainer a livrat peste 6.000 de ore de training de vânzări, management și leadership. În calitate de consultant a consiliat peste 150 de companii în proiecte de optimizare a vânzărilor, alinierea proceselor interne și creșterea accelerată a profitului. De asemenea oferă consiliere pentru proprietarii de afaceri în ce privește strategiile de exit și managementul averii personale. În prezent de Eusebiu este implicat exclusiv în gestionarea primului program independent de educație financiara din Romania: BurcashTM – Managementul Banilor

Citeste mai mult