Angajat

Angajat

Business Days este cea mai mare platforma de afaceri din Romania, care contribuie in mod semnificativ la crearea si dezvoltarea unei culturi antreprenoriale sanatoase in tara noastra. Proiecte Business Days se desfasoara de 7 ani, iar seria de evenimente Business Days a ajuns la a 28-a editie. Comunitatea Business Days are peste o suta cincizeci de mii de antreprenori manageri, specialisti si experti la nivel national.

Platforma Business Days are in componenta sa:

  • mega-evenimentele Business Days (HR Summit, Business Days Focus, CEE Entrepeneurship Summit, Gala Business Days);

  • revista Business Days Magazine;

  • platforma de comunicare si interactiune prin mediile online, mobile, social media si o platforma educationala video (Business Days TV).​

 

Posturile disponibile in acest moment in echipa noastra, sunt

 
 
 

Specialist Vanzari B2B (Bucuresti)

Cautam persoane ambitioase, care sa faca parte din echipa noastra de vanzari. Daca esti o persoana comunicativa, careia ii place sa se implice in ceea ce face si care isi doreste sa isi dezvolte cariera, te rugam sa aplici pentru a putea programa un interviu in care sa te putem cunoaste.

 

Account Manager (Bucuresti)

In vederea dezvoltarii si consolidarii afacerii la nivel national, cea mai mare platforma de evenimente de business si dezvoltare profesionala din Romania, Business Days, angajeaza doi Account Manager capabili sa coordoneze proiectele de consultanta ale clientilor companiei. Facem echipa cu oameni integrii, responsabili,loiali, veseli, cu gandire pozitiva, etici si flexibili.