Acreditare presă

Acreditările de presă pentru evenimentul marca Business Days vor putea fi obținute din partea echipei Business Days și confirmate prin e-mail în urma solicitărilor primite la adresa codruta.nicolescu@businessdays.ro .

Acreditarea este nominală și netransmisibilă, nefiind permis accesul ziariștilor neacreditați la eveniment.

Este absolut necesară purtarea ecusonului de acreditare, acesta nefiind transmisibil. În cazul în care ecusonul este purtat de către o altă persoană decât cea acreditată, ecusonul va fi confiscat iar acreditarea anulată. Organizatorii își rezervă dreptul de a legitima persoanele care poartă ecusonul de acreditare.

Pentru obținerea acreditarii, vă rugăm respectuos să trimiteți cererea de acreditare (descarcă aici cererea) prin e-mail, la adresa codruta.nicolescu@businessdays.ro înainte de eveniment cu cel puțin 24 de ore. Este permisă acreditarea pentru o singură persoană de la aceeași publicație.

Acreditările vor fi aprobate în 24 de ore, iar persoanele selecționate vor fi anunțate prin e-mail. Acreditările vor fi eliberate în limita locurilor disponibile.

REGULI ACREDITARE PRESĂ

PRESA SCRISĂ și ONLINE

  • Cererea de acreditare (descarcă aici cererea) trimisă prin e-mail la adresa codruta.nicolescu@businessdays.ro .
  • Dovada publicării a cel puțin 1 articol în perioada post eveniment (15 zile calendaristice) despre evenimentul, precum și menționarea organizatorului în articolele respective.
  • În cazul în care există un protocol de colaborare sau o întelegere srisă între organziatori și presă, condițiile acceptate vor fi respectate.

RADIO și TELEVIZIUNE

  • Cererea de acreditare (descarcă aici cererea) trimisă prin e-mail la adresa codruta.nicolescu@businessdays.ro.
  • Dovada difuzării a cel puțin unei știri în perioada preeveniment (5 zile calendaristice înainte de eveniment) și post eveniment (15 zile calendaristice după eveniment) despre evenimentul, precum și menționarea organizatorului în articolele respective.
  • În cazul în care există un protocol de colaborare sau o întelegere srisă între organziatori și radio/TV, condițiile acceptate vor fi respectate.