Leadership BOOTCAMP 20-24 februarie 2019

  Beneficii

  Business Days Leadership Bootcamp este singurul program de leadership din Romania care vine in intampinarea nevoilor celor care se pregatesc sa devina manageri, managerilor de departamente si celor care trebuie sa gestioneze resurse in cadrul unei organizatii.

   

  Cui se adreseaza BD Leadership Bootcamp

   

  Esti un angajat care isi doreste sa evolueze profesional pe o pozitie de management, sa-si asume responsabilitatea de a coordona o echipa, sa gestioneze resurse, sa planifice activitatea si sa ia decizii intelepte pentru a atinge obiectivele organizatiei?

  Esti un team leader, sef de echipa sau supervizor implicat in conducerea si coordonarea unor echipe mici, dar importante, desi nu te afli in structura de management?

  Esti un manager la inceput de drum, care deja ocupa o pozitie de conducere, dar care are nevoie de perfectionarea si structurarea viziunii in procesul evolutiei si maturizarii ca manager?

  Esti un Manager de Resurse Umane care vrea sa ii ajute pe managerii de departamente din companie sa evolueze si sa devina mai buni leaderi pentru echipele lor?

  Esti un antreprenor a carui companie resimte criza din piata muncii? Trimite-ti managerii din firma la Leadership Bootcamp si ajuta-i sa devina leaderi si manageri mai buni, care reusesc sa atraga si sa pastreze mai bine oamenii in echipa. Pentru ca, de cele mai multe ori, angajatii nu parasesc compania, ci managerii.

   

  Vino la BD Leadership Bootcamp!

   

   

  De ce Leadership Bootcamp?

  De ce Leadership Bootcamp?

  Leadership Bootcamp este un program de mentorat aplicat si suport ghidat pe trei planuri:

  1. Dezvoltarea brandului personal, consolidarea reputatiei profesionale, dezvoltarea abilitatilor de vanzare si influentare si capacitatea de a crea conexiuni de business generatoare de oportunitati
  2. Dezvoltarea si consolidarea abilitatilor de leadership, de dezvoltare a echipei, a comunicarii de leadership
  3. Dezvoltarea abilitatilor de planificare strategica, de inovatie, de gestionare eficienta a resurselor si de folosire cu impact a tehnologiei digitale in activitatea profesionala

  Prin acest program unic pe piata din Romania te ajutam sa-ti dezvolti abilitati si competente care sa iti ofere succes in noua etapa profesionala.

   

  Cine sunt mentorii care te vor ghida pe durata bootcampului?

  Cine sunt mentorii care te vor ghida pe durata bootcampului?

   

  8 experti cu peste 20 de ani experienta in arii de competenta precum Leadership, Resurse Umane, Influentare si negociere, Inovatie, Planificare Strategica, Branding, Comunicare, Inteligenta digitala, Business Networking vor fi mentori si traineri pe durata celor 5 zile de Leadership Bootcamp.

  Lor li se vor alatura alti patru invitati speciali, experti cu peste 20 de ani experienta, care vor aduce expertiza proprie in domeniile abordate in cadrul bootcamp-ului.

  Cu ajutorul celor 12 mentori vei intelege

  • care sunt punctele tale forte
  • care sunt punctele tale slabe

  si vei reusi

  • sa-ti construiesti un plan de actiune pentru dezvoltarea abilitatilor
  • sa-ti consolidezi competentele necesare pentru a forma o echipa, pentru a deprinde instrumentele de planificare, bugetare, analiza, pentru a-ti dezvolta abilitatile de comunicare de leadership, pentru a gandi critic si pentru a dezvolta in mod inovativ strategii care sa te ajute in atingerea obiectivelor
  • sa intelegi ce este brandul personal si cum iti poti consolida reputatia profesionala, atat in interiorul organizatiei, cat si in afara ei
  • sa-ti construiesti o retea de conexiuni, sa o intretii si dezvolti in mod strategic, te vor ajuta sa intelegi ce este diplomatia si cum iti poti construi aliante care te vor ajuta sa te propulsezi in cariera

  Afla mai multe despre mentori...

   

  Ce ne recomanda

  Business Days este cea mai complexa platforma de afaceri, dezvoltare profesionala si personala din Romania pentru antreprenori si manageri din toate domeniile de activitate.

  Evenimentele Business Days sunt cele mai mari si de impact evenimente de business din Romania. Platforma Business Days cuprinde peste 65 de evenimente organizate, servicii de promovare inteligenta cu lead capturing, servicii de generare de lead-uri, evenimente business - corporate, Business Days TV - un canal video de educare si informare, studii de piata.

  Evenimentele Business Days sunt singurele evenimente din Romania care aplica studii de cercetare pentru a afla problemele si provocarile cu care se confrunta antreprenorii si managerii locali, astfel incat temele si actiunile evenimentului sa raspunda nevoilor actuale ale participantilor; mai mult, este singurul eveniment care isi alege speakerii, profesionistii si expertii in baza unei evaluari date de comisii de validare a acestora.