Business Networking prin prisma evenimentelor Business Days

  Evenimentele Business Days sunt singurele evenimente de business din România care oferă pe durata celor 2 zile cel puțin 5 modalități de a genera oportunități reale prin sesiunile formale și informale de business networking:

  1. sesiuni de business networking organizate sub forma unor seri internationale
  2. sesiuni de business networking organizate sub forma unor sesiuni open
  3. întâlniri de business networking generate prin aplicația de matchmaking în zona specială de business networking din aria de socializare și interacțiune
  4. întâlniri informale de business networking ce au loc pe durata desfășurării manifestărilor speciale (degustări de vinuri, prezentări de modă, lansări de produse și servicii, seri speciale pentru clienții companiilor partenere, întâlniri ale diverselor comunități care folosesc pentru întâlnire platforma Business Days, workshopuri speciale cu acces liber)
  5. cine speciale de tip VIP networking, la care accesul se face pe baza unei invitații speciale din partea organizatorilor. Aceste cine sunt cu un numar restrâns de participanți. Participanții cu tichete de acces de tip VIP au acces la aceste manifestari.

  Evenimentele Business Days combină cu eleganță și cu eficiență unelte online și mobile de business networking cu numeroase oportunități de generare de interactivitate pe toată durata evenimentului.

  Scopul evenimentelor Business Days este să dinamizeze mediul de afaceri din România, generând oportunități reale pentru dezvoltarea afacerilor prin încurajarea spiritului asociativ, a cooperării, prin interacțiuni, schimb de experiență și nu în ultimul rând prin facilitarea accesului la resurse de inteligență și know-how.

  Seri internationale de business networking

  Sunt intalniri speciale de business networking organizate in parteneriat si cu sustinerea speciala a unor ambasade, consulate, camere de comert bilaterale si asociatii de oameni de afaceri. Scopul lor este de a incuraja intercatiunea dintre reprezentantii companiilor straine prezente in Romania, oameni de afaceri straini interesati de a gasi parteneri in Romania sau de a investi in tara noastra si oameni de afaceri romani de la nivel local, regional sau national.

  Citeste mai mult

  Business Networking de tip open

  Sesiunile de business networking de tipul open se adresează oricărui participant doritor să beneficieze de aceste facilități de generare de oportunități. Aceste sesiuni au o singura limitare la numărul de locuri. La o astfel de sesiune open pot participa maximum 100 de participanți, care trebuie să-și confirme prezența.

  Citeste mai mult

  Sesiuni de networking de tipul matchmaking

  La locul evenimentului există o zonă specială de business networking, unde sunt amenajate 10 mese cu scaune pentru întâlniri 1 la 1. Această zonă specială de business networking are propria recepție. Aici se poate rezerva o masa pentru și se pot cere informații, consultanță sau suport înainte, pe durata sau după aceste întâlniri. Această zona este folosită în mod special pentru întâlnirile generate prin aplicația de matchmaking (meet-me). Prin această aplicație, fiecare participant, speaker sau partener are acces la toată baza de date cu cei prezenți la eveniment.

  Citeste mai mult