Workshop 6 - Taxare si fiscalitate

Cui se adreseaza? - antreprenorilor, managerilor care coordoneaza echipe, managerilor de resurse umane, profesionistilor din resurse umane

Modul de desfasurare? - sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate

TEMA

Daca participi la acest workshop vei primi raspunsuri la intrebarile:

  1. Ce trebuie sa stii despre taxe si impozite?
  2. Cum poti cunoaste toate legile care iti definesc domeniul de activitate si in baza carora se calculeaza taxele si darile pe care le datorezi?
  3. De ce este importanta consultanta fiscala? Cum si de unde poti obtine consultanta fiscala?
  4. Care sunt deducerile, scutirile si redirectionarile de impozite? Cum poti sa te folosesti de acestea pentru a reduce nivelul de taxare?
  5. Care sunt principalele metode de optimizare fiscala?
  6. Adevarul despre companiile offshore, cand si daca sa le folosesti in planul de optimizare fiscala?
  7. Este barterul o metoda de optimizare fiscala? Ce alte metode alternative exista?
  8. Cum poti reduce aprenta fiscala? Energii alternative, resurse locale, transporturi ecologice, economiseste, produ...
  9. Cum sa te aperi de organele de control financiar?
  10. Cum sa eviti un razboi direct cu ei? Tehnici de guerilla fiscala...

Pentru a participa la acest workshop este nevoie de tichet de acces PLUS (o zi sau ambele zile) sau PREMIUM (o zi sau ambele zile).

INSCRIE-TE acum!
Investeste in dezvoltarea ta personala si profesionala! Fii mai bun decat competitia ta!

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Autor si trainer, S.C. GALLIFREY S.R.L.

Luca Dezmir este autor, trainer și promotor al educației financiare și investiționale în România. A început să facă investiții imobiliare în 2001 și investiții pe piețele financiare în 2003. Este primul autor român care a scris o carte în întregime dedicată finanțelor personale și investițiilor, a deschis primul blog în limba româna, dedicat finanțelor personale și investițiilor. Își dedică energia și creativitatea în scopul educării publicului larg, pentru creșterea prosperității financiare personale a celor care doresc să trăiască o viață mai bună.

Citeste mai mult

Consultant in afaceri,

Citeste mai mult

Manager | Tax Advisory & Compliance Services, Ernst & Young SRL

Alex Grecu este manager în cadrul departamentului de asistenţă fiscală al EY şi coordoneaza birourile de taxe din Timisoara si Cluj-Napoca, avand o experiență de peste 7 ani pe probleme de consultanță fiscala. Membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România, Alex a dobândit experienţă în consilierea privind problemele legate de impozitele directe (impozitul pe profit, impozitul cu reţinere la sursă, impozitul pe venit), cât şi a procedurilor fiscale. De asemenea, Alex are experienţă în consilierea clienţilor cu privire la aspecte legate de impozitarea indirectă. Alexandru a lucrat la diverse proiecte incluzând revizii fiscale, due diligence, optimizări fiscale, consultanţă in legătură cu diverse taxe şi impozite.

Citeste mai mult
Moderatori

Fondator, Burcash - Managementul Banilor

“Misiunea mea este să ajut cel putin un milion de români să-și gestioneze eficient banii și să-și construiască bunăstarea. Așa vom vedea mai mult zâmbet și iubire în jurul nostru." Are o experiență de peste 20 ani în management și vânzări, s-a dedicat consultanței de management din anul 1999. Ca și trainer a livrat peste 6.000 de ore de training de vânzări, management și leadership. În calitate de consultant a consiliat peste 150 de companii în proiecte de optimizare a vânzărilor, alinierea proceselor interne și creșterea accelerată a profitului. De asemenea oferă consiliere pentru proprietarii de afaceri în ce privește strategiile de exit și managementul averii personale. În prezent de Eusebiu este implicat exclusiv în gestionarea primului program independent de educație financiara din Romania: BurcashTM – Managementul Banilor

Citeste mai mult