Sesiune speciala [Antreprenoriat] - Business Model Validation

#FORMAT

Sesiunile speciale sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni. Nivelul transferului de cunostinte este basic si permite participantilor sa inteleaga toate conceptele, metodologiile, sistemele si mecanismele de lucru vehiculate.

#TOPICURI

Lectii din experienta unor antreprenori de succes, profesionisti si manageri caliti la scoala vietii pentru a-i ajuta pe cei la inceput de drum sa progreseze si sa-si dezvolte afaceri solide si pe principii sanatoase.

#AUDIENTA target

Antreprenori la inceput de activitate, cei care au idei de afaceri si vor sa le puna cu succes pe piata, cei pasionati de antreprenoriat, persoane care iau in calcul posibilitatea de a porni pe calea antreprenoriatului, tineri din anii terminali de liceu si facultate care doresc sa puna in balanta antreprenoriatul ca si optiune de cariera.

#TEME ABORDATE 

​# RESURSE

  • prezentarile speakerilor care vor contine cel putin o sinteza a principalelor idei vehiculate in timpul prezentarii
  • o lista de articole, carti, site-uri de unde participantii pot aprofunda termenii, notiunile si instrumentele oferite de speakeri
  • o serie de instrumente pe care cei prezenti le pot folosi de a doua zi in activitate
  • acces la o serie de resurse si instrumente prin platforma Business Days (rezervat doar participantilor la evenimentele Business Days)
Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Co-Founder, PONY CAR SHARING

Demis Ghindeanu este CEO-ul si Co-fondator-ul companiei Pony Car Sharing, prima si cea mai mare companie de car sharing din Romania, infiintata la Cluj in anul 2015. Din anul 2017 Pony s-a lansat in Bucuresti si in 2018 in Alba Iulia. In prezent PONY are o flota de peste 160 de masini conduse de o comunitate de peste 20.000 de useri. Demis are o experienta de peste 15 ani in Marketing si Publicitate, fiind si CEO-ul agentie de publicitate Marks.

Citeste mai mult

Co-fondator și CBD, Salad Box

În urma cu 7 ani, Radu Lupaș făcea parte din echipa care punea bazele Salad Box, cel mai de succes brand de pe piața HoReCa din România.

Citeste mai mult

CEO Captain Bean, Captain Bean

Este recunoscut drept Capitanul, mai exact CEO-ul lantului de cafenele Captain Bean. In prezent este implicat in proiectul Gorunn Made to Measure, unde este Co-Fondator, proiect prin care doreste sa educe si sa imbrace oamenii de business din Romania.

Citeste mai mult

Public Relations & Event Management Consultant , BIOCOMP, AGEO EVENTS

"Traieste o viata cu sens. De aici rezulta fericirea." (A.G.) In acest mod ii place sa ii incurajeze pe cei cu care intra in contact si sa isi defineasca activitatile. A inceput sa profeseze de la 16 ani in domeniul vanzarilor. I-a placut foarte mult si, de atunci, a stiut ca va lucra toata viata direct cu oamenii. A ales marketingul si relatiile publice ca directii care sa ii defineasca cariera viitoare. Si se pare ca a facut o alegere foarte buna. Si asa a fost, pentru ca de mai bine de 12 ani, s-a dezvoltat in domeniul marketingului, al relatiilor publice si al managementului de eveniment. Amalia Georgescu a preluat din 2007 firma BIOCOMP impreuna cu sotul ei, ca a doua generatie de manageri a unui business de familie. Biocomp este o firma romaneasca, ce produce lampi si dispozitive bactericide pentru a asigura un mediu sanatos si lipsit de spori de mucegai, virusuri si bacterii in orice mediu locuim sau ne desfasuram activitatea. Din 2010 a dezvoltat si o noua divizie de business, AGEO Events, ce ofera servicii de consultanta si training in marketing, relatii publice, comunicare si management de eveniment. Amalia este pasionata de psihologie, calatorii tematice, teatru, decoratiuni si flori.

Citeste mai mult
Moderatori

CEO, bizz.club Romania

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Citeste mai mult