Radu Lupaș

În urma cu 7 ani, Radu Lupaș făcea parte din echipa care pune bazele Salad Box, cel mai de succes brand de pe piața HoReCa din România. Ascensiunea rapidă a rețelei de restaurante s-a făcut atât în plan intern, cât și internațional, Salad Box fiind, în acest moment, prezent pe 3 continente (Europa, America de Nord, Africa), în 12 țări.

Salad Box este pe cale să cucerească, un al patrulea continent, intrând pe piața asiatică.


Între timp, portofoliul de branduri în care Radu Lupaș este implicat s-a extins, cu nenumărate concepte dezvoltate atât în România, cât și în străinătate. 


Succesul brandurilor create este confirmat acum prin Tasty Brands Franchise, o nouă linie de business lansată internațional. Radu Lupaș coordonează extinderea, în special în regim de franciză si joint venture, a conceptelor 100% made in Romania, cu un potențial extern foarte bun.


Radu este consultant experimentat care a dovedit pe partea de start-up și sisteme de franciza iar în ultimii ani s-a specializat în procese de internationalizare si parteneriate de tip joint venture. Este un antreprenor cu o pasiune infinită in arta ingineriilor financiare.