Bogdan Pandea

Este recunoscut drept Capitanul,  mai exact CEO-ul lantului de cafenele Captain Bean. Bogdan Pandea a debutat la varsta de 22 de ani in lumea antreprenoriatului. Echipa formata este motorul acestui business  alaturi de care  a dezvoltat in Cluj Napoca 8 cafenele si un sistem de franciza axat pe principiile antreprenoriale invatate in tot acest timp: integritate, transparenta si empatie.

In cei 6 ani parcursi in domeniul Horeca si-a dezvoltat experienta in fidelizarea si motivarea echipei pentru a duce cel mai important proiect pe plan national si international, franciza Captain Bean.

Ca si speaker, trainer si consultant in afaceri sustine o metodologie bazata pe analiza trecutului,planificare si setarea asteptarilor astfel incat interiorul, nucleul antreprenorului sa scoata in exterior rezultatele dorite pentru o experienta cat mai performanta. Prestatiile sale de-a lungul timpului au avut un impact pozitiv in special in fata tinerilor care aveau nevoie de un imbold pentru a-si incepe cariera antreprenoriala.

Investitia lui Bogdan in lumea antreprenoriala nu se limiteaza cafea si cuvinte din experienta proprie. In prezent este implicat in proiectul Gorunn Made to Measure, unde este Co-Fondator, proiect prin care doreste sa educe si sa imbrace oamenii de business din Romania.


Bogdan Pandea ne recomandă să citim: 

  • Esecuri de Succes- Vlad Mocanu
  • Work the System- Sam Carpenter
  • 10X Rule- Grant Cardone

Prezentari