Călin Iepure

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea.

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Astăzi Călin coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking din România - bizz.club și este fondator a mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională:SELLification - The PROFESSIONAL's Selling Game, De vorbă cu Antreprenorii - Platformă online de dezvoltare antreprenorială, Școala Alfa - Sistemul ALFA de dezvoltare personală și auto-educație.

În calitate de co-autor a mai multor cărți și audiobook-uri cum ar fi Metoda Active Reviewing - Un ghid practic pentru traineri și coordonatori de training, Călătoria Speakerului - De la ucenic la maestru în arta vorbitului în public,  Banii muncesc pentru mine! - Metoda simplă de construire a sistemului de "dresat" bani, Călin s-a specializat în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership,  antreprenoriat, educație financiară, marketing online, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.

În cadrul Business Days – cel mai important eveniment de Business din Romania – Călin coordonează Speaker Support Group, asistând, motivând și sprijinind speakerii să-și dezvolte potențialul în arta de a vorbi în public și de a avea impact maxim.

Câțiva dintre speakerii “antrenați” de Călin sunt: Ovidiu Toader – Antreprenor, Alin Gherman – Director Comercial DPD Romania, Adrian Bădescu – Owner Medici’s, Pera Novacovici bloger, psiholog, coach, Adrian Erimescu – CEO Imobiliare.ro.

 
 

Prezentari