Amalia Georgescu

 

"Traieste o viata cu sens. De aici rezulta fericirea." (A.G.)

In acest mod ii place sa ii incurajeze pe cei cu care intra in contact si sa isi defineasca activitatile. A inceput sa profeseze de la 16 ani in domeniul vanzarilor. I-a placut foarte mult si, de atunci, a stiut ca va lucra toata viata direct cu oamenii. 
A ales marketingul si relatiile publice ca directii care sa ii defineasca cariera viitoare. Si se pare ca a facut o alegere foarte buna. Si asa a fost, pentru ca de mai bine de 12 ani, s-a dezvoltat in domeniul marketingului, al relatiilor publice si al managementului de eveniment. 

Amalia Georgescu a preluat din 2007 firma BIOCOMP impreuna cu sotul ei, ca a doua generatie de manageri a unui business de familie. Biocomp este o firma romaneasca, ce produce lampi si dispozitive bactericide pentru a asigura un mediu sanatos si lipsit de spori de mucegai, virusuri si bacterii in orice mediu locuim sau ne desfasuram activitatea.

Din 2010 a dezvoltat si o  noua divizie de business, AGEO Events, ce ofera servicii de consultanta si training in marketing, relatii publice, comunicare si management de eveniment.

Amalia este pasionata de psihologie, calatorii tematice, teatru, decoratiuni si flori.

Motto-ul preferat: "Traieste o viata cu sens. De aici rezulta fericirea." (Amalia Georgescu)

Modalitati de comunicare cu Amalia:

Pagina facebookPagina Linkedin

Prezentari