CONFERINȚA 4 - SMART Living and Health

#FORMAT

Conferintele sunt manifestari formate din 7 prezentari inspirationale de cate 12 minute, sustinute de antreprenori de succes, manageri din companii de top, experti si profesionisti cu experienta de peste 10 ani, cu reputatie profesionala impecabila si cu o viziune moderna asupra trendurilor si tendintelor care redeseneaza economia si societatea. Aceste prezentari inspirationale au rol motivational, prezinta diverse perspective si se axeaza pe trenduri, tendinte, analize, prezentarea oportunitatilor si problemelor pe care le releva schimbarile generate de aceste trenduri in mediul de business si in societate.

#TOPICURI

Temele conferintelor sunt axate pe trenduri, tendinte, impactul pe care le au acestea in mediul de business, modul in care aceste valuri de schimbare vor remodela economia si societatea, oportunitati, idei de afaceri, inovatie, tehnologie, digitalizare, modele de business de succes, cum poti avea succes in regiunea in care iti desfasori activitatea si cum sa faci fata la provocarile interne si externe care iti afecteaza sansa de a avea succes

#AUDIENTA target

Antreprenori si Manageri din companii mici si mijlocii, antreprenori la inceput de drum, profesionisti la inceput de cariera, tineri preocupati de viitorul lor

#TEMA si CONTEXT

Smart Living în Smart City se traduce prin gestionarea înțeleaptă a instalațiilor, spațiilor publice și serviciilor care utilizează tehnologii pentru îmbunătăți accesibilitatea utilizărilor pentru a se apropia de nevoile cetățenilor. De la materiale de construcții, la rețelele de apă și electricitate, toate aceste componente ne vor influența viețile în viitor.

În condițiile în care până în 2040 peste 60% dintre oamenii acestei lumi vor trăi la oraș iar numărul megalopolisurilor se va dubla, specialiștii atrag atenția asupra provocărilor cu care se vor confrunta oamenii: lipsa mâncării naturale, produse la țară, modul de a lupta cu gunoiul, energia, spațiile de locuit, scăderea cantității de apă potabilă etc. Toate aceste provocări vor afecta viața și sănătatea oamenilor viitorului.

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

  • Ce înseamnă SMART Living și SMART Health în prezent și ce vor însemna acestea în viitor?
  • Cum ne pregătim acum prentru provocările viitorului?
  • Ce va însemna SMART Living în România?

# RESURSE

Toti participanti la acest tip de sesiune vor pleca de la sesiune cu:

  • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
  • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul prezentarilor speakerilor

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

CEO & Head of Strategy, Consultant & Trainer, Infinit Solutions Agency

Alex Cernătescu este CEO si Co-Fondator la Stefanini Infinit (Infinit Agency). Are peste 14 ani de experienta in Digital Advertising, Digital Transformation, Innovation, Software & Companii de Tehnologie si este Speaker International, Consultant si Trainer.

Citeste mai mult

Digital & Customer Marketing Manager, Arctic

Gabriel Eremia are 10 ani de exeperință în marketing. Este incântat să ajute la dezvoltarea afacerilor, să stăpânească canalele digitale și interactive, să se angajeze în crearea de echipe de super-eroi digitali.

Citeste mai mult

CEO, High EQ Australia

Dr. Natanael Costea și-a început cariera în 1997 și și-a extins dezvoltarea profesională în leadership training, coaching și business education.

Citeste mai mult

Business Angel, Venture Capital Catalyst Romania

Partener in cadrul fondului de Venture Capital Catalyst Romania (3TS Capital Partners), antreprenor in serie si business-angel cu investitii de succes in Europa de Est, Marius Ghenea se afla in topul oamenilor de afaceri conform Forbes Romania.

Citeste mai mult

Chief Executive Officer, Antreprenor , Grupul City Grill

Dragos Petrescu este self-made Antreprenor in domeniul Ospitalitatii. A fondat lantul de restaurante City Grill-City Cafe, Buongiorno si Hanul Berarilor branduri proprii si opereaza Caru’ cu Bere, Pescarus si Hanul lui Manuc branduri istorice. A co-fondat lantul de restaurante La Mama (exit in 2004).

Citeste mai mult

Corporate Communication Director , Rogalski Damaschin

Adrian Păduraru este un actor cunoscut pentru rolurile sale din ”Declarație de dragoste” și “Extemporal la dirigenție”, regia Nicolae Corjos (1987) și Chirița în Iași, regia Mircea Drăgan.

Citeste mai mult

Director / Producer, Inspirational Filmmaking

Tedy Necula produce campanii video inspirationale pentru branduri, in cadrul agentiei care ii poarta numele. Campaniile sale sunt memorabile si pline de emotie. Din portofoliul lui fac parte Fan Courier, Colliers, Unilever, Apa Nova, Chevrolet, UNICEF. Prin povesstea sa de viata inspira audinte din toata lumea. Inspirationalul aduce revelatii, iar revelatiile produc schimbarea.

Citeste mai mult

Founding Partner, RE/MAX Freedom Group

43 de ani, absolvent de EMBA, al ASE si al SNSPA, antreprenor in sectorul serviciilor si investitor, actualmente proprietar francizat al companiei de consultanta imobiliara RE/MAX Freedom Group, RE/MAX fiind un lider mondial pe piata serviciilor de intermediere imobiliara.

Citeste mai mult

Fondator, GripAds

Este cunoscuta in lumea de afaceri ca managerul care a dus proiectul online www.tocmai.ro din faza de start-up pana in top 3 site-uri din Romania. Momentan, in calitate de Expert Online, ajuta proiectele românești din zona de tehnologie sa cucerească piata globală împreună cu echipa sa din cadrul agenției de digital - GripADs. Bianca contribuie activ la educarea mediului de afaceri din Romania, astfel o regăsim pe scenele evenimentelor de top de business & digital, atat din Romania, cat si in Europa.

Citeste mai mult

Fondator, Laboratoarele Thea

Thea Haimovitz este nascuta in Romania si a emigrat cu familia in Israel. Astazi traieste cu mandrie in doua tari - Israel si Romania si reprezinta o frumoasa punte de legatura intre ele. Ca activitate numele Theei Haimovitz este legat de premiere notabile in Romania in domenii diferite. O parte proeminenta o reprezinta domeniul de life style : bijuteriile Kabbalah si life coaching si dezvoltarea personala prin Kabbalah.

Citeste mai mult

Fondator, DRUID

Dupa succesul remarcabil inregistrat cu TotalSoft si Charisma, Liviu Dragan remodeleaza din nou industria IT si implicit afacerile din industrii precum Financiar Bancar, Medical, Farma, Retail, Utilitati si infiinteaza in 2018 o noua companie, DRUID. Druid este o firma de inteligență artificială care utilizează algoritmi de analiză a tuturor informațiilor de business existente într-o organizație pentru a oferi un mod revoluționar de asistare în luarea deciziilor. Mai simplu spus, DRUID a creat o platforma "no-code" de design al chatbot-ilor prin intermediul careia firmele pot proiecta, dezvolta si lansa foarte usor Virtual Enterprise Assistants (cunoscuti ca si chatboti).

Citeste mai mult
Moderatori

Consultant in comunicare,

Eliza Nițescu este consultant pentru afaceri și comunicare. Eliza a co-fondat un club de public speaking, este autorul unui manual de vorbit în public și a vorbit de 4 ori pe scena TEDx. De 5 ani este voluntar în domeniul sănătății, în prezent sprijinind HOSPICE Casa Speranței. Este pasionată de expedițiile la mare altitudine, motiv pentru care majoritatea timpului său liber îl dedică antrenamentelor montane. Din pasiune pentru discursuri, este co-organizator al TEDxFloreasca. Ține aproape de mediul de afaceri românesc atât în calitate de colaborator Business Days, cât și ca moderator și realizator la Bizi Live TV, primul canal de live stream din România dedicat mediului antreprenorial.

Citeste mai mult

PROFESSIONAL PUBLIC SPEAKER, Life Speaking

După 4 ani de programare și 3 ani de vânzări, a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în Octombrie 2012, la clubul Toastmasters Cluj. În 2013 s-a dedicat complet public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind dublu campion European și de 12 ori campion național la Public Speaking.

Citeste mai mult