Cum este structurat programul si care sunt tipurile de acces la eveniment?

 

Cate tipuri exista pentru fiecare categorie de acces si care este valabilitatea tichetelor de acces?

 

Cum identifici in program sesiunile la care ofera acces diferite tipuri de bilete?

 

Alege optiunea potrivita de acces!

Vezi mai jos tipurile de acces si alege pe cel care ti se potriveste mai bine in functie de nevoile de dezvoltare profesionala si personala, a rolului in organizatie, a experientei, a numarului de participanti din cadrul organizatiei, a timpului disponibil, a nevoilor de promovare, a nevoilor de interactiune si business networking si in functie de bugetul pe care poti sa-l aloci.

 

Acces "Business Starter"

Acces

Este un tip de acces potrivit pentru cei interesati de dezvoltarea abilitatilor de antreprenoriat.
 

PRET (standard) 

 • 1 zi - 50 euro
 • ambele zile - 75 euro
 • + 1nspiring Day - 125 euro
  (12 si 13 decembrie)

 

Acces de tipul "1nspiring Day"

Acces de tipul

 
Este un tip de acces potrivit pentru antreprenorii care vor sa-si creeze un model de afaceri de succes bazat pe o metodologie simpla, testata si validata de mii de antreprenori la nivel global
 

PRET (standard):

 • 100 euro (13 decembrie)
 • + Business Starter - 125 euro (12 si 13 decembrie)

 

Acces "Professional Development"

Acces

 
Este un tichet de acces potrivit celor care vor sa-si dezvolte abilitatile profesionale in special pe urmatoarele arii: marketing, sales, coordonarea oamenilor, leadership, management, strategie.

PRET (standard):

 • 1 zi - 100 euro
  (12 sau 13 decembrie)
 • 2 zile - 150 euro
   

 

Acces de tipul "Business Development"

Acces de tipul

 
Este un tip de acces dedicat celor care vor sa-si duca afacerile la nivelul urmator si cauta modalitati de dezvoltare a business-ului atat in interiorul organizatiei cat si in exteriorul acesteia.

PRET (standard):

 • 1 zi - 150 euro
  (12 sau 13 decembrie)
 • 2 zile - 225 euro

 

Afla mai multe despre

Afla mai multe despre
 • programul de fidelizare si cum poti beneficia de reduceri de 25% din orice tip de acces si de alte avantaje pe care ti le ofera programul
 • pachetele speciale de acces pentru startup-uri si studenti, subventionate cu 50% atat pentru partea de acces cat si pentru anumite servicii de promovare inteligenta la locul evenimentelor sau facilitarea interactiunilor cu mentori, consultanti si investitori
 • pachetele speciale de acces corporate in cazul in care vreti sa participati mai multi din cadrul organizatiei, care ofera reduceri in functie de numarul de participanti si au incluse o serie de servicii de promovare la locul evenimentului utile atat din perspectiva consolidarii brandului de angajator cat si din perspectiva de a genera oportunitati si de a promova serviciile si produsele organizatiei
 • pachetele speciale de acces pentru fidelizarea celor mai importanti clienti ai tai, prin care le poti oferii acestora o experienta de neuitat, care iti va consolida relatia cu acestia si ii poti usor transforma in ambasadori de brand, cat si posibilitatea de a te promova in mod inteligent catre participanti si sa generezi usor new-business, pentru ca fiecare pachet de fidelizare a clientilor are inclusa si o serie de servicii de promovare la locul evenimentului
 • pachetele de acces gratuite pentru organizatii aflate in dificultate si prin care vrem sa contribuim la revenirea lor prin acces la informatii de calitate, consultanti si experti cu vasta experienta in aria de competenta, acces la diverse programe de consultanta si training, acces la resurse si tool-uri care pot eficientiza activitatea si pot creste productivitatea in organizatie si nu in ultimul rand prin acces la business networking de valoare, generator de oportunitati

 

 

Programul de fidelizare

Programul de fidelizare

 

Inroleaza-te in programul de fidelizare a participantilor loiali la evenimentele Business Days si beneficiaza de facilitatile oferite de platforma noastra (reduceri la evenimente, abonamente, acces cu discount la pachete de promovare).

25% reducere la toate evenimentele BD pe viata!

 

 

Afla mai multe

 

Pachete de acces corporate

Pachete de acces corporate

 

Aceste pachete de acces sunt pentru organizatiile cu mai multi angajati care doresc sa participe cu mai multe persoane la eveniment.

Discount de pana la 15% la tichete si un voucher de promovare brand de angajator de pana la 1125 euro la eveniment si pe platforma BD.

 

 

Afla mai multe

 

Pachete de acces pentru clienti

Pachete de acces pentru clienti

 

Aceste pachete speciale de acces sunt pentru companiile care valorizeaza relatia cu clientii lor si care vor sa-si recompenseze cei mai valorosi clienti cu un tichet de acces gratuit din partea lor la eveniment.

Discount de pana la 15% la tichetele de acces premium pentru clienti, pana la 3 tichete de acces bonus pentru echipa, pachete de vanitate de pana la 300 euro pentru clienti, voucher de promovare la eveniment si pe platforma BD de pana la 1.500 euro.

Afla mai multe

 

Pachete speciale pentru startup-uri

Pachete speciale pentru startup-uri

 

Sustinem antreprenorii cu validarea ideii, validarea proiectului, validarea produsului si oferim suport in promovare si in atragerea de clienti

Posibilitatea de a participa cu pachete de acces subventionate cu pana la 50%, suport in setarea a doua intalniri cu mentori, consultanti si finantatori, acces la facilitati de promovare subventionate cu 50% adaptate stadiului de evolutie a startup-ului.

Afla mai multe

 

Facilitati de acces pentru studenti si profesori

Facilitati de acces pentru studenti si profesori

 

Sustinem activ tanara generatie si credem in transferul de know-how de la profesionistii zilei de azi catre profesionistii de maine.

Astfel oferim atat studentilor cat si profesorilor din scoli, licee si universitati posibilitatea de a participa cu reducere de 50% la eveniment.

 

Afla mai multe

 

Acces gratuit pentru organizatii in dificultate

Acces gratuit pentru organizatii in dificultate

 

Credem in a doua sansa. Credem in posibilitatea companiilor aflate in dificultate de a se redresa, motiv pentru care prin Asociatia pentru Dezvoltarea Mediului Economic si Cultura Antreprenoriala oferim posibilitatea pentru 50 de companii aflate in dificultate sa participe gratuit cu cate un reprezentant la eveniment.

 

Afla mai multe