Thea Haimovitz

Thea Haimovitz este nascuta in Romania si a emigrat cu familia in Israel. Astazi traieste cu mandrie in doua tari - Israel si Romania si reprezinta o frumoasa punte de legatura intre ele.

Ca activitate numele Theei Haimovitz este legat de premiere notabile in Romania in domenii diferite.
O parte proeminenta o reprezinta domeniul de life style : bijuteriile Kabbalah  si  life coaching si dezvoltarea personala prin Kabbalah.
Bijuteriile Kabbalah semnate de Thea sunt prezente in galerii de arta, licitatii publice, iar Bratara rosie Kabbalah si Firul Rosu de Lana si-au primit prin aceasta viziune,  locul bine meritat in prezentarile de fashion.
In acelasi timp, Thea Haimovitz, alaturi de partenerii ei din Israel este  producator de produse dermato si  pharmacosmetice si astfel,  o parte importanta a activitatii  ei se regaseste in rezultatele spectaculoase obtinute  in domeniul de beauty & health. Investigatia complexa pentru acnee si tratamentele medicale integrative de vindecare a acneei prin sistemul "Thea Med" din clinica pe care o conduce dar si tratamentele de antiaging sunt bine cunoscute in Romania.
Totodata ca persoana publica Thea Haimovitz, este un redutabil speaker,  realizatoare a trei emisiuni de televiziune: Mozaika - TVR2, Statia Romania -Israel, TVR Cluj, TVR3, si emisiunea Kabbalah 100%- Canal 33, face parte dintre realizatorii Festivalului de Film Evreiesc, a publicat cartea: "Bijuteriile Kabbalah si Lumina Lor " - Editura Rao si co-autor a volumului "Auschwitz -ALive,  editura LIBRIS, iar recent organizatoarea amplului proiect "70 pentru un Centenar, un proiect care a reunit in jurul sau parteneri redutabili precum Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, Ministerul Apararii Nationale, Ambasada Israelului, Muzeul Municipiului Bucuresti si altii.