Octavian Bădescu

43 de ani, absolvent de EMBA, al ASE si al SNSPA, antreprenor in sectorul serviciilor si investitor, actualmente proprietar francizat al companiei de consultanta imobiliara RE/MAX Freedom Group, RE/MAX fiind un lider mondial pe piata serviciilor de intermediere imobiliara.

De-a lungul timpului a fost implicat in diferite proiecte antreprenoriale in domenii precum cel de curierat, de cercetare de piata si de marketing direct, cele mai relevante fiind Sameday Courier si Retailplus Eastern Europe – companii din care a facut exit catre Emag, respectiv catre o companie apartinand grupului Nielsen.

Creator al produsului Lokko – o aplicatie mobila si un sistem de management al comenzilor - integrat la momentul exit-ului in Sameday Courier, produs care a obtinut premiul „Inovatia anului” in cadrul a doua gale –  de e-commerce si de curierat.

Pentru o perioada a fost implicat in proiectul denumit generic “management privat la companii de stat” la Compania Nationala Posta Romana ca director al PrioriPost, apoi ca membru in Consiliul de Administratie a SC Electrocentrale Bucuresti SA.

Sustinator entuziast al virtutiilor pietei libere si al libertatii in ansamblu, preocupat de implicare in evolutia societatii in general si de optimizarea gestionarii resurselor publice in particular, a publicat de-a lungul timpului puncte de vedere pe teme antreprenoriale, manageriale, economice, sociale si politice si se implica activ in diferite proiecte legate cu precadere de antreprenoriat si de formarea tinerilor, fiind si membru al organizatiei Romanian Business Leaders.