Workshop [Management&Strategie] - Digital transformation

#FORMAT

Workshop-urile sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni. 

#AUDIENTA

Aceste sesiuni de workshopuri se adreseaza in special antreprenorilor implicati in mod activ in afacere si care doresc sa afle ultimele trenduri in management si strategie de business, managerilor de departamente, top managerilor din organizatie, profesionistilor care au oameni in subordine, tuturor managerilor implicati in organizarea proceselor de business, in planificare strategica, in management operational si celor care vor sa-si dezvolte aceste abilitati.

#TEME ABORDATE

 • Tipuri de jucători care modelează noul peisaj de afaceri
 • Faze de transformare pe care fiecare firmă le va întâlni în călătoria sa spre reinventarea afacerilor
 • Mișcări câștigătoare care vor asigura succesul afacerii pe parcurs
 • Navigarea în lumea ecosistemelor digitale.
 • Înțelegerea coliziunii dintre modelele de afaceri tradiționale și cele digitale și cum să se reinventează afacerile pentru succesul viitor.
 • Modalități de a concura și colabora cu alte companii pentru a crea și a capta valoare.
 • Modul în care mașinile puternice pot amplifica talentul uman al companiilor
 • Alcătuirea echipelor pentru a experimenta idei noi, pentru reinventarea companiei pentru viitorul digital
 • Modul în care se întâmplă disrupțiile, noile elemente ale strategiei digitale și modul de a profita de elementele esențiale ale strategiei digitale - platforme, ecosisteme și modele de afaceri digitale
 • Viziunea strategică personalizată asupra modului în care schimbările tehnologice ar putea transforma industria și modul de reacție
 • Rolurile și structurile organizaționale din companiile care se confruntă cu digital-readiness
 • Echipe eficiente, în contextul inovației disruptive, 'wild idea' innovation
 • Culturile organizaționale și pegătirea lor din punct de vedere digital

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

 • Care sunt tipurile de jucători care modelează noul peisaj de afaceri?
 • Care sunt fazele de transformare pe care fiecare firmă le va întâlni în călătoria sa spre reinventarea afacerilor?
 • Care sunt mișcările câștigătoare care vor asigura succesul afacerii?
 • Cum pregătim echipele pentru transformarea digitală?
 • Cum se alcătuie echipele pentru a experimenta idei noi, pentru reinventarea companiei pentru viitorul digital?

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

 • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
 • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
 • o lista de cel putin un tool/instrument din partea fiecarui speaker care sa-i ajute pe cei prezenti la workshop sa fie mai eficienti in activitatea pe care o desfasoara zi de zi si pe care sa-l poate aplica de a doua zi

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Managing Partner, Ascent Soft

Dan Turcitu este fondatorul companiei Ascent Soft, înființată in anul 2000 - dezvoltator de sisteme software ERP, CRM, WMS, TMS pentru piața B2B romaneasca.

Citeste mai mult

Co-Founder, PONY CAR SHARING

Demis Ghindeanu este CEO-ul si Co-fondator-ul companiei Pony Car Sharing, prima si cea mai mare companie de car sharing din Romania, infiintata la Cluj in anul 2015. Din anul 2017 Pony s-a lansat in Bucuresti si in 2018 in Alba Iulia. In prezent PONY are o flota de peste 160 de masini conduse de o comunitate de peste 20.000 de useri. Demis are o experienta de peste 15 ani in Marketing si Publicitate, fiind si CEO-ul agentie de publicitate Marks.

Citeste mai mult

Vicepresedinte, Consiliul Judetean Timis

Cei 15 ani de activitate profesională i-a desfășurat în domeniul managementului, dezvoltării de afaceri și dezvoltării județene.

Citeste mai mult

Business Transformation Advisor, iQuest Consulting

Ciprian este specializat în transformarea organizațiilor și în dezvoltarea liderilor care conduc procesele de schimbare. Are 20 ani de experiență în dezvoltare organizațională, strategie și conducerea schimbării. Are o activitate bogată de trainer, având la activ 500 de manageri formați în agilitate organizațională, și 800 de manageri și experți în Process Communication Model®.

Citeste mai mult

Președinte și profesor invitat la Consiliul Internațional ,

Domnul Hauenstein este preşedintele unei organizaţii internaţionale, profesor, coach şi trainer. În experienţa sa profesională, are ocazia să colaboreze şi să lucreze cu lideri, manageri de top, ambasadori şi alţi formatori de opinie. Este invitat să susţină cursuri la diverse universităţi internaţionale , masterclass-uri, conferinţe sau training-uri. Din anul 2000, este implicat constant în realizarea şi evaluarea calităţii proiectelor de cercetare.

Citeste mai mult
Moderatori

PROFESSIONAL PUBLIC SPEAKER, Life Speaking

După 4 ani de programare și 3 ani de vânzări, a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în Octombrie 2012, la clubul Toastmasters Cluj. În 2013 s-a dedicat complet public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind dublu campion European și de 12 ori campion național la Public Speaking.

Citeste mai mult