Dan Turcitu

Dan Turcitu este fondatorul companiei Ascent Soft, înființată in anul 2000 - dezvoltator de sisteme software ERP, CRM, WMS, TMS pentru piața B2B romaneasca.
 
Are o experiență de 20 de ani în domeniul ITC ca antreprenor, manager de proiect pentru digitalizarea activitatii in mai multe domenii și consultant tehnic.
A reușit implementarea sistemelor ERP, CRM, WMS, TMS în peste 100 de proiecte, in companii romanesti dar si din Germania, Austria, Serbia, Ungaria, Macedonia, Ucraina si Moldova cu CA cumulta intre 100 – 500 mil eur.

Principalele activități de care se ocupă sunt dezvoltarea de afaceri in IT, negocieri și contracte cu partenerii strategici, project management in proiecte strategice si coordonarea echipei de management formată din manageri ai Ascent Software din departamentul tehnic, departamentul de analiză economică și departamentul de vânzări, respectiv asistență – suport.

Alumni AIESEC si membru Rotary Club. Preocupat de educatia pentru nivele de management operational si strategic in activitati de Productie, Logistica, Distributie si Transport si in dezvoltarea unor parteneriate strategice intre oamenii de afaceri si Universitatea Politehnica din Timisoara, respectiv Universitatea de Vest, in vederea cresterii calitatii absolventului ce va dezvolta o cariera in companii antreprenoriale si multinationale in Romania.
Pasionat de citit, drumetii la munte si calatorii pe oriunde.