Lansare de carte - Alin Baiescu - "Pastila de Asigureza & Afacereza"

Despre CARTEA „Pastila de Asigureză & Afacereză”

De pe ON, pe OFF-line - Top 66 postări de pe Blogul despre Asigurări și Business

Ceea ce vi se prezintă acum nu este doar o carte.

Sau o altă carte despre piața de asigurări și mediul de business. Chiar dacă ea prezintă mai multe elemente de noutate pentru arealul publicistic din România, lucrarea are o încărcătură și valoare cu mult mai mare față de informația efectivă pe care o conține.

“Pastila de Asigureză & Afacereză” nu e exclusiv rezultatul exercițiilor scriitoricești ale autorului de aproape 5 ani de pe www.alinbaiescu.ro - Primul Blog personal despre Asigurări & Business din România. Cartea nu înglobează numai cei peste 15 ani de experiențe personale în domeniul asigurărilor și afacerilor; și nu e doar un inedit exercițiu de comunicare în domeniul financiar.

Ceea ce ți se prezintă acum este un demers colectiv unic, al unor oameni cu totul speciali. Sunt 66 de persoane pe care Alin Băiescu i-a cunoscut de-a lungul ultimilor 15 - 20 de ani. Sunt membrii marcanți ai pieței de asigurări, financiare, ai afacerilor din România; personalități în adevăratul sens al cuvântului care, prin eforturile și devotamentul lor, și-au pus o amprentă valoroasă asupra mediului de business autohton. Sunt oameni pentru care autorul are toată stima, iar cea mai mare dovadă a considerației pe care aceștia i-o poartă este aceea că susțin proiectul educațional de față: cartea “Pastila de Asigureză și Afacereză”. Căci fiecare Ambasador recomandă cititorilor câte o pastilă anume: despre un subiect real și serios, memorabilă, dar și hazlie în același timp.

“O inițiativă mai mult decât bine-venită ... absolut necesară! Admir munca lui Alin, eforturile sale depuse în direcția educației financiare”. (László Pacsó, Fondator & Coordonator proiecte Business Days).

Această lucrare face ca lucrurile complicate să pară simple și ușor de aplicat. O carte care cu siguranță trebuie citită!” (Simona BACIU, President & Founder Transylvania College)

„Un veritabil ghid pentru bunăstarea ta și a familiei tale!” (Eusebiu Burcaș, Antrenor de bunăstare)

 

Despre Autor

dr. Alin T. Băiescu

De-a lungu anilor, dr. Alin T. Băiescu a îmbinat cu succes activitățile business, cu cele academice și publicistice.

Autorul „pastilelor” are o consistentă experienţă în asigurări, ocupând în cei peste 15 ani de activitate în acest domeniu diverse poziţii de middle şi top management în câteva multinaţionale precum Metropolitan Life, Raiffeisen, AEGON, Eureko Asigurări & Pensii, Garanta Asigurări etc.

Este Doctor în Economie, Associate – Life Management Institute şi Associate – Customer Service al Life Office Management Association (LOMA) din SUA. Are peste 40 de participări la congrese şi a susţinut peste 1.500 de trainiguri, prezentări, seminarii.

A publicat până în prezent 3 cărţi de specialitate: „DEX Asigureză – Română” (2013); „Asigurările de viaţă şi dezvoltarea societăţii” (2011) - lucrare nominalizată de către UNSAR la premiul pentru „Cea mai bună carte de asigurări din perioada 2009 – 2011”; „Asigurările de viaţă la debutul mileniului III” (2005).

Este editorialist la Revista XPrimm Asigurări & Pensii, precum şi speaker la evenimente de marcă precum Business Days sau Forumuri Regionale de Afaceri.

Activitatea lui Alin T. Băiescu a fost recunoscută și prin numeroase distincţii: includerea în catalogul „100 Tineri Manageri de Top – 2012”; Premiul special „Profesionişti de succes”, acordat de către Revista PRIMM – Asigurări & Pensii în 2012; includerea în „Who is Who” – Enciclopedia personalităţilor din România, ediţia 2010.

În anul 2012 a lansat www.alinbaiescu.ro – Primul Blog personal despre Asigurări & Business din România; în 2013 Seria de Conferinţe „Asigureza a fost descifrată”; iar in 2014 - „ASIsaga” – singurul serial autohton de desene animate cu şi despre asigurări.

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Fondator & Sr.Consultant, www.alinbaiescu.ro

Alin Băiescu are o consistentă experienţă în asigurări, ocupând în cei peste 15 ani de activitate în acest domeniu diverse poziţii de middle şi top management în câteva multinaţionale precum Metropolitan Life, Raiffeisen, AEGON, Eureko Asigurări & Pensii, Garanta Asigurări. Este Doctor în Economie, Associate – Life Management Institute şi Associate – Customer Service al Life Office Management Association (LOMA) din SUA. Are peste 40 de participări la congrese şi a susţinut peste 1.500 de trainiguri, prezentări, seminarii.

Citeste mai mult
Moderatori

Realizator emisiuni Radio-Tv, Trainer Public Speaking,

In prezent este trainer ANC specializat pe tehnica livrarii mesajului in discurs. De doi ani si jumatate formeaza public-speakeri, traineri, precum si persoane care sunt constiente de faptul ca nu pot transmite cunostinte si informatii daca nu stapanesc arta oratoriei, dictia si tehnicile de gestionare a emotiilor. De asemenea, este trainer certificat Persolog dupa modelul DISC, voice over la BTI, speaker si moderator permanent la Business Days de peste 3 ani.

Citeste mai mult