Mihaela Tatu

Mihaela este trainer ANC specializat pe tehnica livrarii mesajului in discurs, este trainer certificat Persolog dupa modelul DISC, voice over la BTI, speaker si moderator permanent la Business Days de peste 5 ani.
 
Contabilă de meserie, și-a câștigat notorietatea ca prezentator, producător, realizator de emisiuni TV.  Are vechime în mass media de 20 de ani. Și-a început cariera în radio și până la momentul ProTV București a oscilat între radio și TV la Brașov. A obţinut, în cadrul Zilelor Morconi, locul II pe ţară pentru cea mai bună voce radiofonică feminină. Mihaela a fost primul realizator TV care a reușit, în cadrul emisiunilor sale, să atragă atenţia telespectatorilor şi a celor care pot schimba situaţia asupra problemelor reale cu care se confruntă femeia în societatea românească.
 
In prezent este trainer ANC specializat pe tehnica livrarii mesajului in discurs. De doi ani si jumatate formeaza public-speakeri, traineri, precum si persoane care sunt constiente de faptul ca nu pot transmite cunostinte si informatii daca nu stapanesc oratoria, dictia şi tehnicile de gestionare a emotiilor. De asemenea, este trainer certificat Persolog dupa modelul DISC, voice over la BTI, speaker si moderator permanent la Business Days de peste 3 ani.

Convingerile ei de viață sunt: Nu există vârstă pentru un nou început sau pentru a învăța ceva nou. 
 
Motto: "Esti ceea ce alegi tu sa fii!"
 
 

Modalitati de comunicare cu Mihaela:

Pagina facebookPagina Linkedin