Ce sunt evenimentele BD HR Summit?

  BD HR Summit este un concept nou, care este realizat impreuna cu Academia de HR si este gandit ca un eveniment international, dedicat profesionistilor si managerilor de HR. Evenimentul va fi centrat pe trenduri, tendinte, bune practici, studii de caz, dezbateri pe teme legate de managementul resurselor umane. Tema de anul acesta se va focusa pe atragerea si retentia personalului in era digitala, in plin razboi pentru talente. Este un eveniment care se va desfasura ca un summit si va oferi si firmelor care presteaza servicii pentru departamentele de HR oportunitatea de a-si prezenta produsele si serviciile in zona expozitionala interactiva.

  Evenimentele BD HR Summit dureaza 1 zi si au in componenta

  • 4 sesiuni plenare cu cate 6 prezentari de 15 minute (un total de 24 de prezentari, axate pe trenduri, tendinte, povesti de succes inspirationale, prezentare de oportunitati de afaceri, analize, sinteze, speech-uri motivationale)
  • sesiuni avansate de  masterclass
  • in plus la fiecare eveniment se creaza numeroase contexte si sesiuni informale si formale de business networking pentru a facilita generarea de proiecte si afaceri intre participanti
  • sesiunile plenare dureaza cate 100 de minute fiecare pe durata unei zile

  Vezi imagini si materiale video de la editiile anterioare Business Days...

  BD HR Summit gazduieste si o expozitie care ofera posibilitatea partenerilor de a interactiona mai activ cu participantii, le ofera posibilitatea de a face demonstratii pentru solutiile, produsele si serviciile lor, de a testa idei, servicii si produse si de a derula numeroase sondaje sau studii instant cu participantii la eveniment.

  La evenimentele BD HR Summit  sunt asteptati sa participe intre 350 de participanti in special specialisti in HR, manageri de HR, manageri care au in subordine persoane, antreprenori, furnizori de servicii de HR.

  Vezi ce spun speakerii care au fost la evenimentele Business Days despre acestea...

  Vezi detalii despre atmosfera evenimentelor Business Days...