Despre programul BD Leadership Bootcamp

  BD Leadership Bootcamp este un program de mentorat prin care managerii sunt sprijiniți și ghidați să-și atingă potențialul maxim în carieră și afaceri.

  Descarca de la acest link brosura de prezentare al programului.

 
Cand incepe?
 
Cand se termina?
 
Unde?
 
Cate locuri?
 
Poza 1
 
Poza 2
 
Poza 3
 
Poza 4
 

NOUTATI la editia de iarna 2020

Iata ce introducem nou la editia de iarna 2020:

 1. am scurtat sesiunile de la doua ore la 100 de minute
 2. am extins numarul de sesiuni pentru a acoperii topicuri noi, de interes sau pentru a crea mai mult timp topicurilor foarte importante in contextul vremurilor actuale
 3. am optimizat lista mentorilor (si inca o optimizam pana la startul editiei) pentru a da mai multa relevanta, utilitate si aplicabilitate practica notiunilor prezentate in program
 4. sesiunile de training se termina la ora 17:40
 5. de la ora 18:00 pana la ora 20:40 cand se serveste cina sunt activitati de lucru individual, grupe de discutii si dezbateri pe topicuri de interes, vizite la companii de top din Brasov (sambata), interviuri cu leaderi de exceptie din zona (joi), sesiuni practice cu invitati speciali (vineri), dar la care participarea este optionala, sau pur si simplu cei care vor, pot petrece seara cu activitati de relaxare, jocuri de societate sau cu o plimbare in aer liber
 6. de la ora 21:30 la ora 23:00 pentru cine vrea vom organiza momente de socializare si distractie in fiecare seara 
 7. din anul 2020 vom extinde pentru alumni ai programului BD Bootcamp lista de facilitati cu consultanta la implementare, training pentru dezvoltarea competentelor si abilitatilor necesare la implementare si diverse grupe de lucru pe topicuri de interes care se intalnesc periodic cu mentorii, trainerii si consultantii programelor BD
 
Poza 1
 
Poza 2
 
Poza 3
 
Poza 4
 

Acest program este pentru tine daca:

 
1. Angajati cu potential de evolutie profesionala

 

Esti un angajat care isi doreste sa evolueze profesional pe o pozitie de management, sa-si asume responsabilitatea de a coordona o echipa, sa gestioneze resurse, sa planifice activitatea si sa ia decizii intelepte pentru a atinge obiectivele organizatiei?

 
2. Team Leaderi

 

Esti un team leader, sef de echipa sau supervizor implicat in conducerea si coordonarea unor echipe mici, dar importante, desi nu te afli in structura de management?

 
3. Manageri cu oameni in subordine

 

Esti un manager la inceput de drum, care deja ocupa o pozitie de conducere, dar care are nevoie de perfectionarea si structurarea viziunii in procesul evolutiei si maturizarii ca manager?

 
4. Antreprenori

 

Esti un antreprenor a carui companie resimte criza din piata muncii? Trimite-ti managerii din firma la Leadership Bootcamp si ajuta-i sa devina leaderi si manageri mai buni, care reusesc sa atraga si sa pastreze mai bine oamenii in echipa. Pentru ca, de cele mai multe ori, angajatii nu parasesc compania, ci managerii.

 
5. HR Manageri
 

 

Esti un Manager de Resurse Umane care vrea sa ii ajute pe managerii de departamente din companie sa evolueze si sa devina mai buni leaderi pentru echipele lor?

Poti facilita accesul unui numar mai mare de colegi din diverse departamente sau poti solicita derularea unui astfel de program in interiorul organizatiei, caz in care te rugam sa ne contectezi aici.

 

 

Programul BD Leadership Bootcamp este construit pe trei planuri:

 
3 planuri transformationale
 

 

Abilitati dezvoltate in cadrul programului BD Leadership Bootcamp

 
Jurnalul experientei in cadrul BDLB2020
 

Programul exprimat in cateva cifre si beneficii

 
Beneficii
 

Cine sunt mentorii care te vor ghida pe durata programului