Leadership BOOTCAMP 20-24 februarie 2019


  Leadership Bootcamp te ajuta sa te intelegi si sa-ti descatusesti potentialul pentru a evolua profesional pe o pozitie de management superioara, sa-ti asumi responsabilitatea de a coordona o echipa, sa gestionezi resurse, sa planifici activitatea si sa iei decizii intelepte pentru a atinge obiectivele organizatiei.

  Vei avea acces la metodologii, ghiduri, planuri de actiune si sfaturi personalizate. Toate astea intr-un climat prietenos, sigur si confidential.
  Toata experienta va fi condimentata cu multa distractie, relaxare si voie buna.
   

  De ce Leadership Bootcamp?

  De ce Leadership Bootcamp?

  Businessul evolueaza si nu mai e suficient ca un lider de succes sa aiba viziune, sa inspire si sa fie carismatic. Intr-o piata din ce in ce mai concurentiala, liderii isi dezvolta abilitati multiple, din domenii complementare, pentru intelegerea ecosistemului de business si pentru a conduce echipele catre performanta.

  Prin acest program unic pe piata din Romania dorim sa ajutam managerii si leaderii care vor sa evolueze profesional si sa-si atinga potentialul, sa-si dezvolte abilitati si competente, care sa le ofere succes in noua etapa profesionala.

  Este un program de mentorat si suport ghidat pe trei planuri:

  1. Consolidarea abilitatilor de a dezvolta o echipa performanta
  2. Dezvoltarea abilitatilor de planificare strategica, de gestionare eficienta a resurselor si de folosire cu impact a tehnologiei digitale in activitatea profesionala
  3. Dezvoltarea brandului personal, consolidarea reputatiei profesionale, dezvoltarea abilitatilor de vanzare si influentare si capacitatea de a crea conexiuni de business generatoare de oportunitati

   

  Afla mai multe despre program...

   

  Cine sunt expertii care te vor ghida pe durata bootcampului?

  8 experti cu vasta experienta in ariile de competente vor fi ghizi, mentori si traineri pe durata celor 5 zile de LEADERSHIP BOOTCAMP. Te vor ajuta sa intelegi care sunt punctele tale forte, care sunt punctele tale slabe si te vor ajuta sa-ti construiesti un plan de actiune prin care sa-ti dezvolti abilitatile si sa-ti consolidezi competentele necesare pentru a forma o echipa, pentru a deprinde instrumentele de planificare, bugetare, analiza, pentru a-ti dezvolta abilitatile de comunicare de leadership, pentru a gandi critic si pentru a dezvolta in mod inovativ strategii care sa te ajute in atingerea obiectivelor. Te vor ajuta sa intelegi ce este brandul personal si cum iti poti consolida reputatia profesionala atat in interiorul organizatiei cat si in afara ei. Te vor ajuta sa-ti construiesti o retea de conexiuni, sa o intretii si dezvolti in mod strategic, te vor ajuta sa intelegi ce este diplomatia si cum iti poti construi aliante care te vor ajuta sa te propulsezi in cariera.

   

  Afla mai multe despre experti...

   

  Experti in leadership, resurse umane si comunicare de leadership

  Experti in leadership, resurse umane si comunicare de leadership

   

  In a doua zi vei fi ajuta de Sorin sa-ti recrutezi cei mai buni oameni in echipa, sa-i motivezi, dezvolti si sa-i evaluezi in mod profesionist. Laura te va ghida prin tainele comunicarii de leadership si te va ajuta sa-ti exprimi ideile in mod fluent si cu maximum de impact.

   

  Experti in planificare strategica si management financiar

  Experti in planificare strategica si management financiar

   

  Dan te va ajuta sa intelegi care sunt principiile gandirii strategice si cum sa folosesti strategia oceanului albastru in leadership, iar Adi te va ghida prin instrumentele planificarii si bugetarii. Cei doi experti te vor ajuta de asemenea sa faci analize rapide cu datele pe care le ai la dispozitie astfel incat sa iei cele mai bune decizii.

   

  Experti in branding personal si inteligenta digitala

  Experti in branding personal si inteligenta digitala

   

  Mihaela te va ajuta sa-ti construiesti un brand profesional si sa intelegi care sunt ingredientele de baza pentru a-ti consolida reputatia profesionala. Ciprian te va ghida in tainele inteligentei digitale si vei dobandi competente in folosirea cu succes a platformelor digitale si a retelelor de socializare in activitatea profesionala. In acelasi timp vei deprinde abilitati de a citi si intelege analitice complexe de date.

   

  Experti in business networking si vanzare

  Experti in business networking si vanzare

   

  Adi te va ajuta sa intelegi cum poti sa influentezi in mod pozitiv si cum sa vinzi o idee in organizatie sau in afare ei. Laszlo te va ghida in tainele artei de a face networking, cum sa-ti construiesti o retea de conexiuni si cum sa o pui sa lucreze cu impact pentru tine atat in consolidarea brandului tau personal si a reputatie profesionale cat si pentru a crea aliante si de a genera oportunitati.