CONFERINȚA 1 - Impactul tehnologiei și a inovației asupra afacerilor

#FORMAT

Conferintele sunt manifestari formate din 7 prezentari inspirationale de cate 12 minute, sustinute de antreprenori de succes, manageri din companii de top, experti si profesionisti cu experienta de peste 10 ani, cu reputatie profesionala impecabila si cu o viziune moderna asupra trendurilor si tendintelor care redeseneaza economia si societatea. Aceste prezentari inspirationale au rol motivational, prezinta diverse perspective si se axeaza pe trenduri, tendinte, analize, prezentarea oportunitatilor si problemelor pe care le releva schimbarile generate de aceste trenduri in mediul de business si in societate.

#TOPICURI

Temele conferintelor sunt axate pe trenduri, tendinte, impactul pe care le au acestea in mediul de business, modul in care aceste valuri de schimbare vor remodela economia si societatea, oportunitati, idei de afaceri, inovatie, tehnologie, digitalizare, modele de business de succes, cum poti avea succes in regiunea in care iti desfasori activitatea si cum sa faci fata la provocarile interne si externe care iti afecteaza sansa de a avea succes

#AUDIENTA target

Antreprenori si Manageri din companii mici si mijlocii, antreprenori la inceput de drum, profesionisti la inceput de cariera, tineri preocupati de viitorul lor

#TEME ABORDATE

Tehnologia schimbă viețile tuturor, iar majoritatea oamenilor merg spre marile orașe, pentru că acestea sunt cele care generează veniturile cele mai mari și atrag companiile. Studiile arată că până în 2040 peste 60% din PIB-ul mondial va fi generat de marile orașe, care vor aduna peste 80% din populația mondială. Evoluția tehnologică va aduce și evoluție în rândul companiilor iar viitorul își face deja simțită prezența: marile companii din Asia și Statele Unite folosesc deja roboți pentru a face mai eficient munca ce era făcută până acum de oameni, marile companii au început să recruteze cu ajutorul Inteligenței Artificiale, iar oamenii de business au început să folosească din ce în ce mai des termeni precum Big Data, Internet of Things, AI în planurile de viitor ale business-urilor lor.

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

  • Care sunt cele mai importante tehnologii care influențează acum viața oamenilor?
  • Cum schimbă tehnologia business-urile noastre?
  • Cum ne pregătim business-urile pentru viitor?
  • Ce tool-uri putem folosi pentru a ne îmbunătăți afacerile?
  • La ce să fim atenți în adoptarea tehnologiei în afacerile noastre?
  • Care sunt cele mai noi modele de business și job-uri care implică folosirea noilor tehnologii și cum ne afectează acestea stilul de viață?

 

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de sesiune vor pleca de la sesiune cu:

  • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
  • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul prezentarilor speakerilor
Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Fondator, Burcash - Managementul Banilor

“Misiunea mea este să ajut cel putin un milion de români să-și gestioneze eficient banii și să-și construiască bunăstarea. Așa vom vedea mai mult zâmbet și iubire în jurul nostru." Are o experiență de peste 20 ani în management și vânzări, s-a dedicat consultanței de management din anul 1999. Ca și trainer a livrat peste 6.000 de ore de training de vânzări, management și leadership. În calitate de consultant a consiliat peste 150 de companii în proiecte de optimizare a vânzărilor, alinierea proceselor interne și creșterea accelerată a profitului. De asemenea oferă consiliere pentru proprietarii de afaceri în ce privește strategiile de exit și managementul averii personale. În prezent de Eusebiu este implicat exclusiv în gestionarea primului program independent de educație financiara din Romania: BurcashTM – Managementul Banilor

Citeste mai mult

CEO, co-fondator, Termene.ro

Adrian Dragomir are peste 15 ani experiența în mediul online, este CEO și co-founder-ul platformei Termene.ro.

Citeste mai mult

Administrator public, Primaria Muncipiului Oradea

Ca formatie jurist, Dacian Palladi activeaza in afaceri din 1992. Vreme de 11 ani a desfasurat activitatea de consultanta juridica si financiar-fiscala. De mai bine de 10 ani desfasoara activitati de consultanta in managementul general al companiilor, managementul schimbarii, managementul inovatiei, marketing si psihologia consumatorilor. Persoana publica, pasionat de dezvoltare personala, de ceva vreme se exprima si in scris pe blogul sau www.dacianpalladi.com .

Citeste mai mult

Founder, Becoming Words / Cuvinte Potrivite

Roxana Grămadă este copywriter de conversie și creatoarea Cuvinte Potrivite, un studio de design pentru indentități de afaceri.

Citeste mai mult

Co-Founder, PONY CAR SHARING

Demis Ghindeanu este CEO-ul si Co-fondator-ul companiei Pony Car Sharing, prima si cea mai mare companie de car sharing din Romania, infiintata la Cluj in anul 2015. Din anul 2017 Pony s-a lansat in Bucuresti si in 2018 in Alba Iulia. In prezent PONY are o flota de peste 160 de masini conduse de o comunitate de peste 20.000 de useri. Demis are o experienta de peste 15 ani in Marketing si Publicitate, fiind si CEO-ul agentie de publicitate Marks.

Citeste mai mult

Fondator, GripAds

Este cunoscuta in lumea de afaceri ca managerul care a dus proiectul online www.tocmai.ro din faza de start-up pana in top 3 site-uri din Romania. Momentan, in calitate de Expert Online, ajuta proiectele românești din zona de tehnologie sa cucerească piata globală împreună cu echipa sa din cadrul agenției de digital - GripADs. Bianca contribuie activ la educarea mediului de afaceri din Romania, astfel o regăsim pe scenele evenimentelor de top de business & digital, atat din Romania, cat si in Europa.

Citeste mai mult

Member of the board, ROCA

Alexandru Savin este membru al Board-ului Platformei ROCA. Are 15 ani de experienta in risk management si business development, in analiza financiara, banking, finante. Principiile pe care si-a intemeiat atat cariera cat si familia sunt onestitatea, pasiunea, drive-ul de a gasi bucuria in tot ce face si orientarea spre rezultate.

Citeste mai mult

Consultant, Trainer, nicuzegheanu.ro

Nicu Zegheanu este trainer si consultant, absolvent de filosofie, cu un master European in educatia adultilor si un post-universitar de stiinte politice.

Citeste mai mult

Co-Founder, VP & General Manager, Movidius

Vali s-a nascut si a crescut in Timisoara. A devenit inginer in calculatoare in 1996. In perioada 1996 - 2005 a trait in Dublin, Irlanda, unde a terminat un doctorat in proiectarea procesoarelor si apoi un masterat in administrarea afacerilor. Vali a co-fondat firma Movidius si a deschis primul ei birou in Timisoara in 2005. Movidius a proiectat un concept revolutionar de procesor mobil care permite integrarea de senzori inteligenti pe viitoarele produse electronice autonome. Intre timp procesorul Movidius a ajuns pe cele mai revolutionare drone auto-pilotate, DJI Phantom 4, si pe tehnologii avansate de inteligenta artificiala ale Google care vor face posibil conceptul de Intelligent Home si Smart City. Vali este convins ca tehnologia ne va schimba major viata in urmatorii 10 ani si spera ca ea sa fie folosita creativ pentru a salva natura si emancipa comunitatile locale.

Citeste mai mult

Fondator, Casa de Moda NICHI Cristina Nichita

Cristina Nichita este antreprenor si promoveaza industriile creative si productia romaneasca, prin creatiile vestimentare ale propriei Case de Moda NICHI din Iasi. Cristina Nichita a dezvoltat si o cariera in politica, ca deputat, implicandu-se activ si in diverse proiecte sociale si culturale. Crede in frumusetea vietii si a credintei, a iubirii de aproape, bucurandu-se de rolul de mama, deputat, om al creatiei si model feminin ce inspira pe oricine oriunde are ocazia.

Citeste mai mult

Stefanini – Infinit (Infinit Agency), Digital Strategist & Data Scientist

Iris Gologan a inceput prin a coordona campanii online in 2013. De atunci a crescut piata, s-a dezvoltat tehnologia iar tacticile disponibile abunda creand nevoia pentru o noua scoala de gandire in marketing. Iris este unul din produsele acestei nevoi, un marketer de scoala noua orientat catre research, tooling si analiza.

Citeste mai mult
Moderatori

CEO, bizz.club Romania

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Citeste mai mult

Cofondator, SELLification

In momentul de fata, ajuta tinerii antreprenori/ firme mici si mijlocii sa acceseze fonduri cu finantare nerambursabila de la guvern, prin programul Start Up Nation, oferind consultanta pentru atragerea de fonduri nerambursabile pentru societati de tip SRL si/sau SRL-D.

Citeste mai mult