Misiunea evenimentelor Business Days

Angrenăm resurse, cunoștințe, expertize pentru a dezvolta antreprenoriatul românesc

De 9 ani organizăm evenimente de amploare și de mare impact, capabile să transforme participanții în manageri și antreprenori de succes. Creăm diferite contexte ca modelele de succes să inspire generația tânără și oferim diverse servicii și posibilități de promovare care să ajute companiile atât prin consolidarea brandului, cât și prin generarea de oportunități și dezvoltarea afacerilor.

 

Promoveaza-te cu impact in fata a sute de antreprenori, manageri si profesionisti!

 

La Business Focus Timisoara ai ocazia sa te promovezi si sa interactionezi direct cu sute de antreprenori, manageri si profesionisti din regiune, carora le poti promova serviciile si produsele tale, de la care poti obtine feedback direct si poti colecta lead-uri valoroase care se pot transforma in oportunitati reale de business.

Iata cateva cifre care te pot ajuta sa intelegi amploarea si potentialul evenimentului:

  • 350 de antreprenori, manageri si profesionisti din diverse domenii (afla mai multe despre profilul participantilor din statisticile extrase de la cele 27 de editii desfasurate pana acum)
  • in jur de 50 de speakeri cu experienta (antreprenori de succes, top manageri in companii performante, profesionisti cu vasta experienta)
  • peste 250.000 de vizualizari ale imaginilor postate de la evenimentele de pe parcursul anului
  • peste 600.000 de vizualizari ale materialelor video postate post eveniment pe platforma Business Days si BD TV, platformele de socializare

Inscrie-te la Zona Expo Business Focus Timisoara 2019!

 

Vezi imagini de la evenimentele anterioare organizate de Business Days!