Workshop [Management&Strategie] 1 - Decizii dificile in business

#FORMAT

Workshop-urile sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni. 

#AUDIENTA

Aceste sesiuni de workshopuri se adreseaza in special antreprenorilor implicati in mod activ in afacere si care doresc sa afle ultimele trenduri in management si strategie de business, managerilor de departamente, top managerilor din organizatie, profesionistilor care au oameni in subordine, tuturor managerilor implicati in organizarea proceselor de business, in planificare strategica, in management operational si celor care vor sa-si dezvolte aceste abilitati.

#TEME ABORDATE

Un antreprenor de succes este cel care reuseste sa treaca peste esecurile care apar inevitabil in viata si in business si sa mearga mai departe, sa nu se abata de la drumul lui, chiar daca multi il vor judeca. Fie ca s-a intamplat o data, fie ca s-au adunat mai multe esecuri,  in business cea mai buna solutie este sa te scuturi de praf si sa mergi mai departe - aceasta este una dintre concluziile la care au ajuns pe rand antreprenorii care vor participa la acest workshop.

Motivele pentru care se intampla ca oamenii de business sa ajunga in momente dificile in care trebuie sa ia decizii nu sunt intotdeauna dependente de el: fie ca vorbim despre criza financiara, fie ca vorbim despre schimbari legislative, in business deciziile dificile pot aparea oricand. Ce putem face pentru a lua deciziile cele mai bune, cum stim ca am luat cea mai buna decizie, ce lectii putem lua de la alti antreprenori care s-au confruntat cu situatii dificile in business? Aflam raspunsurile la aceste intrebari de la speakerii invitati in 13 decembrie.

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

  • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
  • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
  • o lista de cel putin un tool/instrument din partea fiecarui speaker care sa-i ajute pe cei prezenti la workshop sa fie mai eficienti in activitatea pe care o desfasoara zi de zi si pe care sa-l poate aplica de a doua zi

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Business Angel, Venture Capital Catalyst Romania

Partener in cadrul fondului de Venture Capital Catalyst Romania (3TS Capital Partners), antreprenor in serie si business-angel cu investitii de succes in Europa de Est, Marius Ghenea se afla in topul oamenilor de afaceri conform Forbes Romania.

Citeste mai mult

Managing Partner, FAN Courier

Felix Pătrășcanu este managing partner FAN Courier, liderul piatei de curierat rapid intern, membru fondator al Asociatiei Operatorilor de Curierat din Romania (AOCR), membru in board-ul de conducere al Romanian Business Leaders (RBL - organizatie apolitica, neguvernamentala si non-profit, ce are ca obiectiv dezvoltarea unei platforme de actiune si implicare sociala pentru lideri in mediul privat), mentor, initiator si sustinator al proiectului RePatriot, un program care își propune să atragă românii din Diaspora, pentru a se întoarce acasa și a investi.

Citeste mai mult

Chief Executive Officer, Antreprenor , Grupul City Grill

Dragos Petrescu este self-made Antreprenor in domeniul Ospitalitatii. A fondat lantul de restaurante City Grill-City Cafe, Buongiorno si Hanul Berarilor branduri proprii si opereaza Caru’ cu Bere, Pescarus si Hanul lui Manuc branduri istorice. A co-fondat lantul de restaurante La Mama (exit in 2004).

Citeste mai mult

Manager General, Vego Holding

Greu de incadrat in vreo categorie sau profil, Virgil Profeanu este un om de afaceri cu experienta pluridisciplinara, capabil sa coordoneze afaceri si proiecte de anvergura.

Citeste mai mult

Managing Partner, Corporate Performance Solutions

Claudiu Popovici si-a inceput activitatea de training si consiliere profesionala in 2004, dupa 10 ani de cariera profesionala in companii multinationale si romanesti, si o perioada extinsa de implicare in activitati de voluntariat. El abordeaza trainingul cu metode mai apropiate de consultanta comportamentala decat de cele ale “predarii”: - Are in vedere unicitatea fiecarui grup si a fiecarui participant la training - aflat intr-un moment distinct al vietii si carierei sale, influentat comportamental de “cultura organizationala”, precum si de tiparele de gandire dobadite in evolutia sa.

Citeste mai mult
Moderatori

PROFESSIONAL PUBLIC SPEAKER, Life Speaking

După 4 ani de programare și 3 ani de vânzări, a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în Octombrie 2012, la clubul Toastmasters Cluj. În 2013 s-a dedicat complet public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind dublu campion European și de 12 ori campion național la Public Speaking.

Citeste mai mult