Virgil Profeanu

Greu de incadrat in vreo categorie sau profil, Virgil Profeanu este un om de afaceri cu experienta pluridisciplinara, capabil sa coordoneze afaceri si proiecte de anvergura. Detine sub umbrela VEGO HOLDING linii de business in domeniul proiectarii, project managementului, constructiilor, consultantei in afaceri, media si software development.
In anul 2000 si-a lansat prima afacere - consultanta in scrierea implementarea proiectelor cu fonduri nerambursabile.
A continuat dezvoltand una din cele mai mari echipe de urbanisti din Romania, fiind astazi implicat in coordonarea Planurilor de Urbanism
Zonale pentru 3 sectoare ale Bucurestiului (sectorul 1, sectorul 4 si sectorul 6) si a Planului de Urbanism General Popesti Leordeni.
A dezvoltat una din cele mai mari echipe de proiectare din Romania (peste 150 proiectanti) implementand cu succes conceptul de Proiecte
„la cheie”. A lucrat pentru NATO si detine in portofoliul de clienti cei mai mari dezvoltatori si retaileri prezenti pe piata din Romania:
Activ in piata, urmarind formarea si dezvoltarea continua, a contruibuit activ la formarea a peste 1.200 de angajati in decursul a 18 ani.
A dezvoltat si implementat sisteme de management competitive ce ii confera astazi capacitatea de a transfera know-how verificat!
Poet, scriitor, cercetator, licentiat in teologie, activand peste 20 ani ca tenor de opera pe scene din Romania si strainatate, este in prezent este doctorand al Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu Bucuresti.
A publicat in 2014 cartea „Acvila si business-ul, principii de management din proverbe”.
Astazi, Virgil Profeanu se prezinta ca urbanist si arhitect, consultant in Business si antreprenor in domeniul proiectarii.