Alege optiunea potrivita de acces!

  Vezi mai jos tipurile de acces si alege pe cel care ti se potriveste mai bine in functie de nevoile de dezvoltare profesionala, in functie de timpul disponibil si in functie de buget.

   

  Acces de tipul "1nspiring workshop"

  Acces de tipul

   
  Este un tip de acces potrivit pentru antreprenorii care vor sa-si creeze un model de afaceri de succes bazat pe o metodologie simpla, testata si validata de mii de antreprenori la nivel global

   

  PRET (standard): 100 euro


   

   

   

  Afla mai multe

   

  Acces de tipul "Business Starter"

  Acces de tipul

   

  Este un tip de acces potrivit pentru cei interesati de dezvoltarea abilitatilor de antreprenoriat.

     PRET (standard)

  • 1 zi - 50 euro
  • 2 zile - 60 euro
  • PLUS* - 120 euro (*Business Starter ambele zile + 1nspiring Workshop)

  Afla mai multe

   

  Acces "Professional Development"

  Acces

   
  Este un tichet de acces potrivit celor care vor sa-si dezvolte abilitatile profesionale in special pe urmatoarele arii: marketing, sales, coordonarea oamenilor, leadership, management, strategie.

  PRET (standard):

  • 1 zi - 100 euro
  • 2 zile - 150 euro


   

  Afla mai multe

   

  Acces "Business Development"

  Acces

   
  Este un tip de acces dedicat celor care vor sa-si duca afacerile la nivelul urmator si cauta modalitati de dezvoltare a business-ului atat in interiorul organizatiei cat si in exteriorul acesteia.

  PRET (standard):

  • 1 zi - 150 euro
  • 2 zile - 225 euro


   

  Afla mai multe

   

  Afla mai multe despre:

  • programul de fidelizare si cum poti beneficia de reduceri de 25% din orice tip de acces si de alte avantaje pe care ti le ofera programul
  • pachetele speciale de acces pentru startup-uri si studenti, subventionate cu 50% atat pentru partea de acces cat si pentru anumite servicii de promovare inteligenta la locul evenimentelor sau facilitarea interactiunilor cu mentori, consultanti si investitori
  • pachetele speciale de acces corporate in cazul in care vreti sa participati mai multi din cadrul organizatiei, care ofera reduceri in functie de numarul de participanti si au incluse o serie de servicii de promovare la locul evenimentului utile atat din perspectiva consolidarii brandului de angajator cat si din perspectiva de a genera oportunitati si de a promova serviciile si produsele organizatiei
  • pachetele speciale de acces pentru fidelizarea celor mai importanti clienti ai tai, prin care le poti oferii acestora o experienta de neuitat, care iti va consolida relatia cu acestia si ii poti usor transforma in ambasadori de brand, cat si posibilitatea de a te promova in mod inteligent catre participanti si sa generezi usor new-business, pentru ca fiecare pachet de fidelizare a clientilor are inclusa si o serie de servicii de promovare la locul evenimentului
  • pachetele de acces gratuite pentru organizatii aflate in dificultate si prin care vrem sa contribuim la revenirea lor prin acces la informatii de calitate, consultanti si experti cu vasta experienta in aria de competenta, acces la diverse programe de consultanta si training, acces la resurse si tool-uri care pot eficientiza activitatea si pot creste productivitatea in organizatie si nu in ultimul rand prin acces la business networking de valoare, generator de oportunitati

   

   

  Programul de fidelizare

  Programul de fidelizare

   

  Inroleaza-te in programul de fidelizare a participantilor loiali la evenimentele Business Days si beneficiaza de facilitatile oferite de platforma noastra (reduceri la evenimente, abonamente, acces cu discount la pachete de promovare).

  Afla mai multe

   

  Pachete de acces corporate

  Pachete de acces corporate

   

  Aceste pachete de acces sunt pentru organizatiile care doresc sa participe cu mai multe persoane la eveniment. Vezi care sunt pachetele preconfogurate sau configureaza-ti singur pachetul personalizat de acces corporate.

  Afla mai multe

   

  Pachete de acces pentru clienti

  Pachete de acces pentru clienti

   

  Aceste pachete speciale de acces sunt pentru companiile care valorizeaza relatia cu clientii lor si care vor sa-si recompenseze cei mai valorosi clienti cu un tichet de acces gratuit din partea lor la eveniment. Vezi ce pachete sunt preconfigurate sau alege sa-ti configurezi singur pachetul potrivit pentru tine.

  Afla mai multe

   

  Pachete speciale pentru startup-uri

  Pachete speciale pentru startup-uri

   

  Prin Asociatia pentru Dezvoltarea Mediului Economic si Cultura Antreprenoriala am creat cateva pachete speciale de acces pentru startup-uri care sunt subventionate si care ofera o serie de beneficii valoroase pentru antreprenorii aflati la inceput de drum.

  Afla mai multe

   

  Facilitati de acces pentru studenti si profesori

  Facilitati de acces pentru studenti si profesori

   

  Sustinem activ tanara generatie si credem in transferul de know-how de la profesionistii zilei de azi catre profesionistii de maine. Astfel oferim atat studentilor cat si profesorilor din scoli, licee si universitati posibilitatea de a participa cu reducere de 50% la eveniment.

  Afla mai multe

   

  Acces gratuit pentru organizatii in dificultate

  Acces gratuit pentru organizatii in dificultate

   

  Credem in a doua sansa. Credem in posibilitatea companiilor aflate in dificultate de a se redresa, motiv pentru care prin Asociatia pentru Dezvoltarea Mediului Economic si Cultura Antreprenoriala oferim posibilitatea pentru 50 de companii in dificultate sa participe gratuit cu cate un reprezentant la eveniment.

  Afla mai multe