Masterclass de antreprenoriat cu Radu Georgescu

#FORMAT

Sesiunile speciale sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni. Nivelul transferului de cunostinte este basic si permite participantilor sa inteleaga toate conceptele, metodologiile, sistemele si mecanismele de lucru vehiculate.

#TOPICURI

Lectii din experienta unor antreprenori de succes, profesionisti si manageri caliti la scoala vietii pentru a-i ajuta pe cei la inceput de drum sa progreseze si sa-si dezvolte afaceri solide si pe principii sanatoase.

#AUDIENTA target

Antreprenori la inceput de activitate, cei care au idei de afaceri si vor sa le puna cu succes pe piata, cei pasionati de antreprenoriat, persoane care iau in calcul posibilitatea de a porni pe calea antreprenoriatului, tineri din anii terminali de liceu si facultate care doresc sa puna in balanta antreprenoriatul ca si optiune de cariera.

#TEME ABORDATE 

Afacerile antreprenoriale romanesti pot fi afaceri competitive pe piata globala. Pentru asta este nevoie de respectarea unor cerinte si asumarea unor aspecte de optimizare a strategiei. Bineinteles orice strategie de abordare a pietei globale atrage dupa sine o serie de riscuri potentiale pe care este bine sa le luam in calcul si sa avem un plan de gestionare a lor in cazul in care ele se vor manifesta.

Radu Georgescu este probabil persoana cea mai potrivita de a ne vorbi si invata din propria lui experienta de antreprenor serial, in domeniul tehnologiei, care a avut companii care au dezvoltat servicii si produse tehnologice si au inovat in mod competitiv pe piata globala, reusind pana acum cateva exit-uri spectaculoase catre lideri in diverse domenii printre care amintim: Microsoft, Naspers, fondul de investitii Francisco Partners, Coinify, Fitbit.

Iata ce spune chiar el:

Pentru cele trei exit-uri de anvergură internaţională cred că am făcut mai mult de 1000 de pitch-uri la investitori. Poate prima dată, cu RAV, a fost puţin mai simplu pentru că am fost noi contactaţi de Microsoft, cumpărătorul, dar în rest, pentru ePayment şi pentru Avangate am făcut foarte multe prezentări înainte de a găsi investitor. De altfel, după RAV, am păstrat permanent legături cu comunitatea de investiţii internaţională, ceea ce este foarte indicat dacă porneşti din start cu ideea că vei face exit la un moment dat.

Ce putem invata de la Radu Georgescu despre cum sa-ti conduci afacerea de la idee la penetrarea pe piata globala si exit? Ce sfaturi ne poate oferii legat de abordarea strategica pentru a avea succes pe pietele globale? Ce reguli trebuie sa invatam pentru a avea succes pe piata globala?

​# RESURSE

  • prezentarile speakerilor care vor contine cel putin o sinteza a principalelor idei vehiculate in timpul prezentarii
  • o lista de articole, carti, site-uri de unde participantii pot aprofunda termenii, notiunile si instrumentele oferite de speakeri
  • o serie de instrumente pe care cei prezenti le pot folosi de a doua zi in activitate
  • acces la o serie de resurse si instrumente prin platforma Business Days (rezervat doar participantilor la evenimentele Business Days)

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Partener fondator, Gecad Ventures

Radu Georgescu este unul dintre cei mai renumiți antreprenori români din domeniul IT. A construit de la zero companii importante precum RAV, Avangate, ePayment (astăzi PayU România) sau Axigen. În ultimii ani, prin intermediul Gecad Ventures, Radu Georgescu s-a remarcat tot mai mult în calitate de investitor în proiecte din domeniul tehnologiei printre care Vector Watch, Smart Bill, SymphoPay sau Gluru. Dincolo de investițiile demarate, Radu Georgescu se implică activ și în proiecte de mentorat pentru elevi și studenți, cât și pentru antreprenorii din regiune.

Citeste mai mult
Moderatori

CEO, bizz.club Romania

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Citeste mai mult