Masterclass de antreprenoriat cu Cristian Onețiu

#FORMAT

Sesiunile speciale sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni. Nivelul transferului de cunostiinte este basic si permite participantilor sa inteleaga toate conceptele, metodologiile, sistemele si mecanismele de lucru vehiculate.

#TOPICURI

Lectii din experienta unor antreprenori de succes, profesionisti si manageri caliti la scoala vietii pentru a-i ajuta pe cei la inceput de drum sa progreseze si sa-si dezvolte afaceri solide si pe principii sanatoase.

#AUDIENTA target

Antreprenori la inceput de activitate, cei care au idei de afaceri si vor sa le puna cu succes pe piata, cei pasionati de antreprenoriat, persoane care i-au in calcul posibilitatea de a porni pe calea antreprenoriatului, tineri din anii terminali de liceu si facultate care doresc sa puna in balanta antreprenoriatul ca si optiune de cariera.

#TEME ABORDATE

7 secrete ale antreprenorilor Vest-Europeni, ce te pot ajuta sa ai o afacere la standarde europene. 

 • Cum sa gasesti oamenii potriviti?
 • Cum sa iti planifici reusita?
 • Cum sa iti finantezi afacerea?
 • Cum sa devii un adevarat lider al organizatiei ?

Acestea sunt doar cateva din problemele actuale ale antreprenorilor romani. 

Probleme pe care insa... EUROprenorii le-au rezolvat de mai bine de 10 ani. Am documentat in ultimii 2 ani aceste "secrete" si am selectat cele mai importante elemente ce duc la succes.
Vino sa vezi solutiile de tip "best practice" pe care antreprenorii de succes Vest-Europeni le-au folosit in StartUp si ScaleUp.
Dar si sa vezi cum o platforma le poate unifica pe toate, pentru ca si afacerea ta sa opereze la standarde europene.

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

 • Cum sa gasesti oamenii potriviti?
 • Cum sa iti planifici reusita?
 • Cum sa iti finantezi afacerea?
 • Cum sa devii un adevarat lider al organizatiei ?

​# RESURSE

 • prezentarile speakerilor care vor contine cel putin o sinteza a principalelor idei vehiculate in timpul prezentarii
 • o lista de articole, carti, site-uri de unde participantii pot aprofunda termenii, notiunile si instrumentele oferite de speakeri
 • o serie de instrumente pe care cei prezenti le pot folosi de a doua zi in activitate
 • acces la o serie de resurse si instrumente prin platforma Business Days (rezervat doar participantilor la evenimentele Business Days)

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Antreprenor, Autor, Business Mentor,

Este iniţiatorul echipei de coach, traineri formaţi şi certificaţi John Maxwell Team din România, cofondator al celei mai mari companii româneşti din industria de vânzări directe, cu peste 50 de milioane de euro cifra de afaceri din 2005 până în prezent si este prezent în TOP 500 Forbes.

Citeste mai mult
Moderatori

CEO, bizz.club Romania

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Citeste mai mult