Sesiune de dezvoltare personala 6 - Storytelling si comunicare cu emotie

#FORMAT

Sesiunile de dezvoltare personala matinale sunt sesiuni interactive de 60 de minute care se desfasoara inainte de inceperea programului evenimentului si care au rolul de a ajuta antreprenorii si managerii sa fie mai eficienti, mai productivi, mai echilibrati, mai sanatosi, mai fericiti si nu in ultimul rand mai plini de energie si vitalitate.

#AUDIENTA

Aceste sesiuni se adreseaza tuturor participantilor la eveniment. Locurile sunt limitate si necesita o preinregistrare la fiecare sesiune, pentru a te asigura ca vei prinde loc. Se desfasoara mai multe sesiuni in paralel si poti alege sa participi la una din aceste sesiuni.

#TEMA si CONTEXT

De cele mai multe ori, oamenii comunică prin intermediul poveștilor și sunt capabili să știe când se află în fața unei povești bine spuse.
Unii dintre noi sunt povestitori talentați, naturali, cărora le vine foarte ușor să povestească și să creeze povești. Ceilalți însă sunt nevoiți să învețe diferite reguli pentru a reuși să livreze povești captivante pentru cei din fața lor.  
Poveștile bine spuse ne ajută să-i influențăm pe cei din fața noastră și să ne ajutăm astfel organizațiile și proiectele, prin transmiterea de informații de impact.

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

  • Ce trebuie să facem pentru a construi și transmite povești de succes?
  • Cum ajută transmiterea informațiilor în procesul de construire a unei relații de parteneriat?

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

  • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii
  • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
  • instrumente, exercitii, sfaturi, ghiduri menite sa te faca mai fericit, mai echilibrat, mai sanatos, mai productiv, mai informat

 

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Director / Producer, Inspirational Filmmaking

Tedy Necula produce campanii video inspirationale pentru branduri, in cadrul agentiei care ii poarta numele. Campaniile sale sunt memorabile si pline de emotie. Din portofoliul lui fac parte Fan Courier, Colliers, Unilever, Apa Nova, Chevrolet, UNICEF. Prin povesstea sa de viata inspira audinte din toata lumea. Inspirationalul aduce revelatii, iar revelatiile produc schimbarea.

Citeste mai mult

Consultant Comunicare în Business I Expert Media I Founder Powerful Communication, Powerful Communication

Laura Dragomir este Consultant Comunicare în Business și Expert Media. De asemenea, este trainer, facilitator, speaker și moderator evenimente de business.

Citeste mai mult

Prezentator, realizator, moderator TV, jurnalist,

Jurnalist TV, radio și presa scrisă. Trainer în media și comunicare. Public speaker. Prezentator de evenimente.

Citeste mai mult

Fondator, THE STORYTAILORS

Co-fondator THE STORYTAILORS (content writing agency), fondator THE WRITING SCHOOL, susține ateliere de Professional writing, Storytelling și Creative writing pentru mediul de business, dar și pentru pasionații de povești de toate vârstele. Crede în puterea poveștilor scrise de a redefini relația între branduri și public, redându-i autenticitatea și încrederea.

Citeste mai mult