Cine este Simona Istrate

  Cine este Simona Istrate

  Simona este licentiata in management si pasionata de relatiile interumane. Avand credinta ca in fiecare se afla un potential de crestere si  dezvoltare si-a propus sa gaseasca noi metode prin care sa sustina cresterea performatelor individuale si de echipa.

  A studiat psihologie si neurologie, tehnici teatrale de dinamica a grupurilor, psihologia spatiilor in care oamenii locuiesc si muncesc. Lucreaza cu diverse metode de la  tehnica ESPERE la Business Constellation.

  O fascineaza felul in care oamenii se pot coagula in jurul unui scop comun si pot transforma viziuni in realitati palpabile. Are o mare curiozitate asupra naturii umane dar si  multa autodisciplina.

  A fondat Business Through People cu credinta ca oameni valorosi pot contribui la dezvoltarea unor programe de training bazate pe soluţii practice si viabile, folosind cele mai noi şi inovatoare instrumente de training. In present este Managing Partner la AC Knowledge.

  Are expertiză în ledership, management, colaborare, tehnici de mediere şi de rezolvare a conflictelor dar şi de consiliere individuală şi facilitare a grupurilor. Punerea in scena a situatiilor reale din viata de business determina participantii sa experimenteze transformarea si integrarea metodelor si a proceselor de lucru cu echipa chiar din ziua in care intra in contact cu ele.

  Lucrează in training şi consultanță de 16 ani si continua cu aceeaşi pasiune şi placere ca în prima zi. Si-a perfectionat abilitatile de trainer si facilitator lucrand in companii precum Orange Romania, UPC, McDonalds. A fost consultant  pentru  Franklin Covey si  ca antreprenor a gestionat afaceri in domeniile IT, design interior, training si consultanta.

  Simona face parte din echipa de organizare a evenimentelor TEDx Floreasca, Este mentor pentru tinerii liceeni si studenti  care dezvolta aplicatii bazate pe inteligenta artificiala si realitate virtuala si a dezvoltat o serie de workshopuri pentru adolescenti si parinti de adolescenti.

 

Ce o recomanda pe Simona Istrate ca si expert?

Cei peste douazeci de ani de studiu asupra naturii umane si dinamicii grupurilor, interacțiunile cu peste cinci mii de participanți in timpul sesiunilor de training și mai mult de trei mii de intervenții unu la unu precum si dorinta de a dezvolta capitalul uman si performanta in afaceri.

 

Care sunt principalele subiecte despre care va vorbi Simona Istrate la BD Leadership Bootcamp?

Scop modul/Descriere succinta modul

Acest modul va facilita dezvoltarea comunicarii persuasive si eficiente pentru lideri. Pentru a convinge o echipa sa lucreze impreuna, pentru a atinge un obiectiv comun si pentru a-i inspira sa-si foloseasca intregul potential este esential ca liderii sa fie buni comunicatori.

Agenda modul/Tematici abordate

 
Simona Istrate - data, ora, topic principal
 
Ce vor invata de la SImona Istrate participantii?
 

 

Ce vor invata cei prezenti la BD Leadership Bootcamp de la Simona Istrate?

 • Abilitatea de  folosi un limbaj coerent al corpului pentru a transmite un mesaj convingator
 • Folosirea vocii in sprijinul persuasiunii si a imbunatatirii relatiilor
 • Folosirea registrelor diferite de comunicare pentru sentimente si relatie
 • Depasirea infruntarii pentru a privilegia confruntarea prin afirmare, pozitionare, respectarea nevoilor mele dar si ale celuilalt
 • Trei elemente esentiale pentru a convinge o echipa sa performeze impreuna
 

 

Cu ce instrumente, metodologii si ghiduri vor pleca cei prezenti la BD Leadership Bootcamp dupa prezentarea Simona Istrate?

 • ESPERE – reguli de pozitionare si igiena relationala
 • Primaristic – primul pas in restabilirea ordinii corporale
 • Business constellation – principiile de baza pentru a construi echipe de succes