Marius Ghenea aduce Masterclass-ul de Antreprenoriat la Cluj Business Days 2019

Marius Ghenea aduce Masterclass-ul de Antreprenoriat la Cluj Business Days 2019

Cluj Business Days 2019 prilejuiește o nouă întâlnire a antreprenorilor din Cluj cu Marius Ghenea, binecunoscutul antreprenor în serie și jurat la Arena Leilor. Acesta aduce la Cluj Masterclasul intensiv de Antreprenoriat, un curs dedicat celor care doresc să pună în aplicare o idee de business, fondatorilor de companii care sunt în creștere, dar și celor care au business-uri cu probleme sau în restructurare, precum și managerilor cu experiență, interesați de creștere și surse de finanțare.

Marius Ghenea promite că Masterclass-ul intensiv de antreprenoriat din cadrul Cluj Business Days 2019 le va oferi participanților răspunsuri pentru întrebările stringente pe care le au:

  • Ce înseamnă să fii antreprenor?
  • Ce caracteristici ar trebui să aibă un antreprenor?
  • Cum construim o echipă cât mai solidă?
  • Care este diferența dintre inovație și creativitate?
  • Afacerea are nevoie de inovație, de creativitate sau de amândouă?
  • Cum, când și de ce avem nevoie de finanțare?

Marius Ghenea promite ca la finalul masterclass-ului participanții vor deține noi soluții rapide și eficiente de finanțare a afacerii, pecum și informații despre modul prin care pot desfășura procese inovative în business-ul propriu. De asemenea, cei care vor fi prezenți la curs vor primi sfaturi privind modul în care își pot construi/dezvolta o echipă antreprenorială performantă și alte informații de ajutor extrase din Cursul Intensiv de Antreprenoriat care a avut deja peste 200 alumni în ultimul an.

Despre Marius Ghenea

Marius Ghenea este Director de investiții în cadrul fondului 3TS Capital Partners, antreprenor în serie și business angel cu investiții de succes în Europa de Sud-Est.  De asemenea, este autor al primei cărți de antreprenoriat din România și unul dintre leii din cadrul emisiunii ”Arena Leilor”. Este co-fondator al Venture Connect, o platformă de suport pentru antreprenori și profesor de Antreprenoriat, Inovatie și New Business Ventures în cadrul Maastricht School of Management, programul Executive MBA, co-organizator al School for Startups România, prima școala de antreprenoriat din sud-estul Europei.

Vino și tu la Masterclass-ul susținut de Marius Ghenea la Cluj Business Days! Pentru a te înscrie, este necesar să achiziționezi un tichet business starter, care îți va permite accesul și la conferințele și sesiunile de antreprenoriat de la Cluj Business Days 2019. În plus, vei primi informații care te vor ajuta să îți dezvolți afacerea, acces la prezentările și recomandările oferite de aceștia și sfaturi de la peste 100 de experți în diferite domenii - antreprenoriat, management, leadership, oameni de business care au reușit cu afacerile lor. 

Vezi mai multe articole din categoria: Business Days