Alege optiunea potrivita de acces!

  Vezi mai jos tipurile de acces și alege pe cel care ți se potrivește mai bine în funcție de nevoile de dezvoltare profesională și personală, a rolului în organizație, a experienței, a numărului de participanți din cadrul organizației, a timpului disponibil, a nevoilor de promovare, a nevoilor de interacțiune și business networking și în funcție de bugetul pe care poți să-l aloci.

   

  Acces Business Starter

  Acces Business Starter

   

  Este un tip de acces potrivit pentru cei interesați de dezvoltarea abilităților de antreprenoriat.

   

  PREȚ (standard) 

  • 1 zi - 60 euro  + tva
   (10 sau 11 iulie)
  • 2 zile - 90 euro  + tva 

   

   

   

  Acces Professional Development

  Acces Professional Development

   
  Este un tichet de acces potrivit celor care vor să-și dezvolte abilitățile profesionale, în special pe urmatoarele arii: marketing, sales, coordonarea oamenilor, leadership, management, strategie.

  PREȚ (standard):  

  • 1 zi - 120 euro  + tva 
   (10 sau 11 iulie)
  • 2 zile - 180 euro  + tva

   

   

  Acces Business Development

  Acces Business Development

   

  Este un tip de acces dedicat celor care vor să-și ducă afacerile la nivelul următor și caută modalități de dezvoltare a business-ului atât în interiorul organizației cât și în exteriorul acesteia.

  PREȚ (standard):

  • 1 zi - 180 euro + tva
   (10 sau 11 iulie)
  • 2 zile - 270 euro + tva

   

  Află mai multe despre

  • programul de fidelizare și cum poți beneficia de reduceri de 25% din orice tip de acces și de alte avantaje pe care ți le oferă programul
  •  pachetele speciale de acces pentru startup-uri și studenți, subvenționate cu 50% atât pentru partea de acces cât și pentru anumite servicii de promovare inteligentă la locul evenimentelor sau facilitarea interacțiunilor cu mentori, consultanți și investitori
  • pachetele speciale de acces corporate în cazul în care vreți să participați mai mulți din cadrul organizației, care oferă reduceri în funcție de numărul de participanți și au incluse o serie de servicii de promovare la locul evenimentului utile atât din perspectivă consolidării brandului de angajator cât și din perspectiva de a genera oportunități și de a promova serviciile și produsele organizației
  • pachetele speciale de acces pentru fidelizarea celor mai importanți clienți ai tăi, prin care le poți oferii acestora o experiență de neuitat, care îți va consolida relația cu aceștia și îi poți ușor transforma în ambasadori de brand, cât și posibilitatea de a te promova în mod inteligent către participanți și să generezi ușor new-business, pentru că fiecare pachet de fidelizare a clienților are inclusă și o serie de servicii de promovare la locul evenimentului
  • pachetele de acces gratuite pentru organizații aflate în dificultate și prin care vrem să contribuim la revenirea lor prin acces la informații de calitate, consultanți și experți cu vastă experiență în aria de competență, acces la diverse programe de consultanță și training, acces la resurse și tool-uri care pot eficientiza activitatea și pot crește productivitatea în organizație și nu în ultimul rând prin acces la business networking de valoare, generator de oportunități 
   

  Programul de fidelizare

  Programul de fidelizare

   

  Înrolează-te în programul de fidelizare a participanților loiali la evenimentele Business Days și beneficiază de facilitățile oferite de platforma noastră (reduceri la evenimente, abonamente, acces cu discount la pachete de promovare).

  25% reducere la toate evenimentele BD pe viață!

   

   

  Afla mai multe

   

  Pachete de acces corporate

  Pachete de acces corporate

   

  Aceste pachete de acces sunt pentru organizațiile cu mai mulți angajați care doresc să participe cu mai multe persoane la eveniment.

  Discount de pana la 15% la tichete și un voucher de promovare brand de angajator de până la 1125 euro + tva  la eveniment și pe platforma BD.

   

   

  Afla mai multe

   

  Pachete de acces pentru clienti

  Pachete de acces pentru clienti

   

  Aceste pachete speciale de acces sunt pentru companiile care valorizeaza relatia cu clientii lor si care vor sa-si recompenseze cei mai valorosi clienti cu un tichet de acces gratuit din partea lor la eveniment.

  Discount de pana la 15% la tichetele de acces premium pentru clienti, pana la 3 tichete de acces bonus pentru echipa, pachete de vanitate de pana la 300 euro pentru clienti, voucher de promovare la eveniment si pe platforma BD de pana la 1.500 euro.

  Afla mai multe

   

  Pachete speciale pentru startup-uri

  Pachete speciale pentru startup-uri

   

  Susținem antreprenorii cu validarea ideii, validarea proiectului, validarea produsului și oferim suport în promovare și în atragerea de clienți.

  Posibilitatea de a participa cu pachete de acces subventionate cu pana la 50%, suport în setarea a doua întâlniri cu mentori, consultanți și finantatori, acces la facilități de promovare subvenționate cu 50% adaptate stadiului de evoluție a startup-ului.

  Afla mai multe

   

  Facilități de acces pentru studenți și profesori

  Facilități de acces pentru studenți și profesori

   

  Susținem activ tânăra generație și credem în transferul de know-how de la profesioniștii zilei de azi către profesioniștii de mâine.

  Astfel oferim atât studenților cât și profesorilor din școli, licee și universități posibilitatea de a participa cu reducere de 50% la eveniment.

   

  Afla mai multe

   

  Acces gratuit pentru organizații în dificultate

  Acces gratuit pentru organizații în dificultate

   

  Credem în a doua șansă. Credem în posibilitatea companiilor aflate în dificultate de a se redresa, motiv pentru care prin Asociația pentru Dezvoltarea Mediului Economic și Cultură Antreprenorială oferim posibilitatea pentru ca 50 de companii aflate în dificultate să participe gratuit cu câte un reprezentant la eveniment.

   

  Afla mai multe