Ce merita sa stii despre antreprenoriat inainte sa fie prea tarziu

Ce merita sa stii despre antreprenoriat inainte sa fie prea tarziu

Se spune ca un antreprenor este un”one-man-show” mai ales la inceputul afacerii. El este cel care face vanzari, contabilitate, marketing, productie si hr. O fi asta calea potrivita. Sau exista si alte cai potrivite pentru a dezvolta afacerea.

In Sesiunea speciala de Antreprenoriat - Pornirea și dezvoltarea afacerii, vom afla lectii din experienta unor antreprenori de succes, profesionisti si manageri caliti la scoala vietiitocmai pentru ca cei care se afla la inceput de drum sa progreseze si sa-si dezvolte afaceri solide si pe principii sanatoase.

Daca esti antreprenor la inceput de activitate sau ai o idee de afaceri merita sa participi pentru a afla de la patru antreprenori cu experienta cum sa-ti definesti la inceput businessul, cand iei decizia de ”a risca” cum dezvolti ideea, cum colaborezi la inceput cu mediul de afaceri,ce tip de companie sa-ti dezvolti.

Totodata vei afla si daca merita sa porneti la drum ca actionar unic sau in parteneriat, daca merita a-ti dezvolti un SRL sau un alt tip de societate, daca sa achizitionezi o franciza sau nu. Vei afla care sunt factori pe care i-au luat in considerare oameni de business cu experienta si ce merita analizata atunci cand vine vorba de piata, consumatori, clienti si competitivitate.

Cei patru antreprenori care vor fi alaturi de tine sunt:

  • DRAGOS ANASTASIU, Owner, Eurolines Romania - un RePatriat de succes. La origine medic, este unul din cei mai de succes oameni de afaceri din prezent și președintele Grupului Eurolines România.
  • RADU LUPAȘ, Co-fondator și CBD, Salad Box – un consultant experimentat care a dovedit pe partea de start-up si sisteme de franciza iar in ultimii ani s-a specializat in procese de internationalizare si parteneriate de tip joint venture. Este un antreprenor cu o pasiune infinita in arta ingineriilor financiare.
  • BOGDAN PUTINICA, Senior Group Vicepresident, ENEA - este unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori romani din zona de software si IT, cu o experienta de 20 ani in antreprenoriat, business, servicii internationale si start-upuri.
  • VOICU OPREAN, CEO, AROBS – a infiintat AROBS in iunie 1998 cu scopul de a le demonstra tinerilor programatori ca isi pot construi o cariera de succes in dezvoltarea de software si in Romania, fara a mai fi nevoiti sa emigreze.

Te asteptam la o sesiune memorabila in care la final vei avea acces nu doar la prezentarile speakerilor, ci si la o lista de articole, carti, site-uri de unde poti aprofunda termenii, notiunile si instrumentele oferite de speakeri in asa fel incat vei putea folosi aceste instrumente din urmatoarea zi in activitate.

Vino și tu la Sesiunile de Antreprenoriat de la Cluj Business Days! Pentru a te înscrie, este necesar să achiziționezi un tichet business starter, care îți va permite accesul și la conferințele și sesiunile de antreprenoriat de la Cluj Business Days 2019. În plus, vei primi informații care te vor ajuta să îți dezvolți afacerea, acces la prezentările și recomandările oferite de aceștia și sfaturi de la peste 100 de experți în diferite domenii - antreprenoriat, management, leadership, oameni de business care au reușit cu afacerile lor. 

Vezi mai multe articole din categoria: Business Days
Etichete: antreprenoriat