Workshop 7 - Cele 7 ingrediente ale performantei in orice domeniu

Tema cărții ”Formula Măiestriei” este drumul pe care îl ai de parcurs de la statutul de amator (ucenic) până la cel de profesionist desăvârșit (maestru). Fiecare dintre cele 7 etape este descrisă cu lux de amănunte astfel încât să știi la ce să te aștepți și cum să îți accelerezi evoluția. Multe dintre exemplele pe care le dau în carte sunt din cariera mea de vorbitor public, dar cartea nu este doar despre această meserie. Ea se aplică la orice domeniu în care te găsești și în care îți dorești mai multă performanță. Andy Szekely

In acest workshop vei afla care sunt cele 7 ingrediente ale performantei in orice domeniu. 

În esență, este vorba despre 7 ingrediente ale succesului care accelerează evoluția ta către înalta performanță și măiestrie.   Odată înțelese și asumate aceste ”ingrediente”, vei ști exact unde ești pe drumul tău către performanță.
Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Managing Partner, AS Training & Coaching

Andy Szekely inovează de 20 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor trainer şi speaker profesionist. Andy Szekely a publicat 7 cărți, a produs peste 50 de CD-uri și DVD-uri pentru educația adulților și editează un newsletter on-line cu peste 75000 de abonați. Ca vorbitor public și trainer a lucrat cu peste 50 de companii în 7 țări Europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China. Ca antreprenor a fondat două companii (o firmă de training și consultanță şi o editură) și a inițiat asociaţia Alpha Leadership pentru educația viitorilor lideri ai României.

Citeste mai mult
Moderatori

CEO, bizz.club Romania

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Citeste mai mult