Andy Szekely

Andy Szekely inovează de 20 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor, trainer şi speaker profesionist, avand focus pe educația oamenilor maturi.

Andy Szekely a publicat 7 cărți, a produs peste 50 de CD-uri și DVD-uri pentru educația adulților și editează un newsletter on-line cu peste 75000 de abonați.

Ca vorbitor public și trainer a lucrat cu peste 50 de companii în 7 țări Europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China. Ca antreprenor a fondat două companii (o firmă de training și consultanță şi o editură) și a inițiat asociaţia Alpha Leadership pentru educația viitorilor lideri ai României.

Metoda Andy Szekely, adaptată la nevoile societăţii româneşti, reprezintă alegerea a peste 100.000 de oameni activi în cele mai importante oraşe din ţară. Misiunea este aceea de a creşte self-esteem-ul societăţii româneşti, oferind oamenilor instrumente de auto-evaluare şi auto-cunoaştere pentru a-şi dezvolta succesul .

Andy Szekely este specialist în Peak Performance, creator al brandurilor „Persuasion Elite”, „Speaker Elite”, „Bootcamp University”, „Mind Shaping”, „Performer”, „Dealing with skeptical people”, „Protect Yourself”, „Powerful business writing”, „Charisma enhancement”, autor al cărţilor „Decizii radicale”, „Comunică, Influenţează, Convinge”, „Manifestul Educaţiei”, „NLP-Calea succesului” (prima carte de Programare Neuro Lingvistică din România) fondator al grupului de firme AS Training & Coaching şi al Fundaţiei Alpha Leadership.

Arii de competenta si experienta (in ordinea prioritatilor):

  1. Creativitate si inovatie
  2. Dezvoltare personala
  3. Vorbit in public

Motto-ul preferat: "Un gram de inspiratie, Valoreaza cat o tona de motivatie."

Hobby-uri: Calatoriile, Sportul, Invatatul continuu

Carti scrise:
Comunica, Influenteaza, Convinge
NLP - Calea Succesului
Decizii Radicale pentru Oameni Destepti
Formula Maiestriei
Manifestul Educatiei
Imblanzitorul de Fluturi
Raportul AS

Carte preferata: Mastering Change - Ichak Adizes

Modalitati de comunicare cu Andy:

Pagina facebookPagina LinkedinPagina YouTube