Workshop [Management&Strategie] - Masurarea si controlul performantei in organizatie

#FORMAT

Workshop-urile sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni. 

#AUDIENTA

Aceste sesiuni de workshopuri se adreseaza in special antreprenorilor implicati in mod activ in afacere si care doresc sa afle ultimele trenduri in management si strategie de business, managerilor de departamente, top managerilor din organizatie, profesionistilor care au oameni in subordine, tuturor managerilor implicati in organizarea proceselor de business, in planificare strategica, in management operational si celor care vor sa-si dezvolte aceste abilitati.

#TEME ABORDATE

 • Factorii care afecteaza eficienta grupului, coeziune si performanta
 • Functionalitatile si rolul in echipa, apartanenta la echipa, dinamica grupului.
 • Cadre de analiza comportamentale ale echipelor si grupurlor
 • Schimbarea manageriala, imbunatatire si performanta.
 • Instruire, dezvoltare, validarea instruirii.
 • Evaluarea performanta a metodelor, probleme potentiale.
 • Modalitati de instruire, evaluarea angajatului; conceptul de invatare proactiva organizationala.
 • Natura invatarii, relevanta comportamentului organizational.
 • Cum invata si se dezvolta oamenii, modalitati de dezvoltare.
 • Teorii de invatare, organizarea invatarii, managementul cunostintelor.

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

 • Care sunt factorii care influenteaza performanta?
 • Cum poate fi evaluata performanta si cum poate fi imbunatatita?

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

 • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
 • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
 • o lista de cel putin un tool/instrument din partea fiecarui speaker care sa-i ajute pe cei prezenti la workshop sa fie mai eficienti in activitatea pe care o desfasoara zi de zi si pe care sa-l poate aplica de a doua zi

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Trusted Advisor Strategy & Finance,

I am a trustworthy partner, creative and tenacious. I bring value added and success in all projects I am involved in. My conviction is that exceptional results are obtained with value people coached and trained correspondingly, in line with their personal development (not possible to be separated to the job).

Citeste mai mult

Owner, GRAPHTEC DESIGN

Magda Bei este antreprenor de la 19 ani, iar până în prezent a acumulat 24 de ani de activitate în afaceri, un cocktail de management și leadership, o experiență din care a învățat să aibă încredere în propriile valori.

Citeste mai mult

Managing Director, Pernod Ricard

Tudor Furir conduce compania Pernod Ricard din anul 2006 dupa ce si-a inceput cariera ca agent de vanzari pentru compania Coca Cola in anul 1994. In anul 1996, Tudor Furir, a fost promovat ca director de vanazari pentru Coca Cola Rusia timp de 2 ani. A revenit in Romania, la firma Mars ca director de vanzari pe Romania, unde a lucrat timp de patru ani. Tudor Furir a mai fost director general in Romania la compania Allied Domecq, inainte de a fi ales la conducerea companiei Pernod Ricard. Tudor Furir a absolvit Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca si un MBA luat la The Open University din Marea Britanie.

Citeste mai mult

Trainer și Consultant în finanțarea afacerii, AP DEVELOP 4EX

Adi și-a început activitatea în industria financiar-bancară acum 15 ani, contribuind ca specialist şi manager la formarea şi dezvoltarea echipelor de experţi din departamentele de operaţiuni, analiză şi restructurare credite, în BRD şi ING Bank. A coordonat şi implementat proiecte de eficientizare a proceselor interne pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor cu banca, în ING.

Citeste mai mult

Business Transformation Advisor, iQuest Consulting

Ciprian este specializat în transformarea organizațiilor și în dezvoltarea liderilor care conduc procesele de schimbare. Are 20 ani de experiență în dezvoltare organizațională, strategie și conducerea schimbării. Are o activitate bogată de trainer, având la activ 500 de manageri formați în agilitate organizațională, și 800 de manageri și experți în Process Communication Model®.

Citeste mai mult
Moderatori

PROFESSIONAL PUBLIC SPEAKER, Life Speaking

După 4 ani de programare și 3 ani de vânzări, a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în Octombrie 2012, la clubul Toastmasters Cluj. În 2013 s-a dedicat complet public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind dublu campion European și de 12 ori campion național la Public Speaking.

Citeste mai mult