Magda Bei

Magda Bei este antreprenor de la 19 ani, iar până în prezent a acumulat 24 de ani de activitate în afaceri, un cocktail de management și leadership, o experiență din care a învățat să aibă încredere în propriile valori.

După mai multe încercări de business în diferite segmente de piață, precum distribuția de dulciuri și mezeluri, vânzările media, domeniul alimentar sau creația vestimentară, în primii 5 ani de pionerat în afaceri a experimentat eșecul.

Astăzi însă înscrie 20 de ani de experiență în producție la compania Graphtec Design, companie în care conduce, alături de familia sa. o echipă de peste 120 de oameni minunați. În această formulă au construit un nume, un brand cu rezonanță în România și în străinătate.

Magda Bei susține permanent comunitatea prin activități civice independente derulate în proiectul “Tinerii și viitorul”. De asemenea, sprijină femeile în afaceri prin asociațiile locale și internaționale în care este membru. Este certificată în leadership și promovează competitivitatea, activând alături de Asociația Inaco.