Adi Ploscaru

Adi Ploscaru este Trainer, Consultant în finanţare, Business Coach și un om care se ghidează după principiul:

VISEAZĂ, DOREŞTE-ŢI, ACŢIONEAZĂ!

  • VISEAZĂ – antrenează-ţi mintea să vizualizeze drumul către VISUL TĂU. Mintea nu face diferenţa între realitate şi imaginaţie. Ea va deveni cel mai bun companion.
  • DOREŞTE-ŢI – identifică şi trăieşte emoţiile asociate călătoriei TALE.
  • ACŢIONEAZĂ – nu lăsa nici o zi să treacă, fără să lucrezi, cât de puţin, pentru VISUL TĂU!

Și-a început activitatea în industria financiar-bancară acum aproape 14 ani, în BRD, după absolvirea Facultăţii de Comerţ – specializarea Marketing şi a unui Master în Bănci şi Asigurări, la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

A contribuit, ca specialist şi manager la formarea şi dezvoltarea echipelor de specialişti din departamentele de operaţiuni, analiză şi restructurare credite, în BRD şi ING Bank. A coordonat şi implementat proiecte de eficientizare a proceselor interne pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor cu banca, în ING.

Ultimii ani i-a petrecut alături de antreprenori, având grijă de relaţia a peste 400 de companii cu finanţatorii (ING, UniCredit şi AP Develop 4EX). Împreună cu ei a dezvoltat relaţii de business bazate pe o comunicare deschisă şi transparentă, identificând cele mai bune soluţii pentru susţinerea creşterii afacerii.

A parcurs mai multe cursuri de formare:

  • Coaching (Şcoala de Coaching “Coach Mastery” din cadrul ICDE, acreditare ANC)
  • Programare Neuro Lingvistică (acreditare Asociaţia Română de NLP şi Asociaţia Europeană de NLP)
  • Training (Formator, acreditare ANC)
  • Turism (Manager în activitatea de turism, acreditare ANC)

Acum conduce AP DEVELOP 4EX, punând pasiune într-un proiect dedicat antreprenorilor, de dezvoltare a mediului de business din România.