Masterclass [Business development] 1 - Blue Ocean Strategy. Avantaj competitional prin inovatie

#FORMAT

Masterclass-urile sunt sesiuni avansate care se axeaza pe transferul de cunostinte prin prezentari interactive. La o sesiune de masterclass participa 1 pana la 3 speakeri care sunt experti, practicieni cu multi ani de experienta in domeniul pe care este axata sesiunea. Sesiunile sunt axate pe dezvoltarea afacerii, centrate pe dezvoltarea pornind din interiorul organizatiei sau centrate pe dezvoltarea business-ului in exterior, fie accesand piete noi, fie prin diversificare sau printr-o abordare strategica diferita.

#AUDIENTA target

Se adreseaza in exclusiviatte antreprenorilor care au afaceri dezvoltate,top managerilor din companiile stabile si dezvoltate care au rol de factor de decizie in aceste organizatii, profesionistilor care au atins un nivel profesional avansat si au o reputatie buna pe piata. Nivelul de transfer al cunostintelor este avansat. 

#TEME ABORDATE

  • Deşi inovatia este pe buzele tuturor foarte putini şi-o doresc cu adevarat, si si mai putini o realizeaza.
  • Adrenalina de la inceputul pornirii unei afaceri apoi stinsul focurilor operationale in faza de crestere, si in cele din urma melancolia din starea de maturitate cu creşteri şi profit mici şi concurenta mare sunt forte mult prea mari pentru a face loc inovatiei.
  • Este dovedit faptul ca afacerile care sustin cresteri si profit mari au creat produse si servicii inovatoare, restul afacerilor supravietuind in cele din urma disparand fara urma in neantul concurential. Inovatia este o polita de asigurare cu durata limitata de 3-5 ani şi in continua scadere.
  • Si totusi daca nu ne-am nascut cu genele lui Jobs şi Gates şi vrem sa inovam ce putem face?
  • In acest masterclass veti avea ocazia sa descoperiti abordarea Blue Ocean Strategy care demistifica inovatia si o face accesibila tuturor fie ca vor sa imbunatateasca oferta existenta de produse şi servicii, fie ca vor sa fie deschizatori de drumuri, creatori de industrii noi.
  • Este locul unde veti face cunostinta cu felul de a gandi al afacerilor din perspectiva pionierilor.

​# RESURSE*

Toti participantii la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

  • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
  • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
  • o lista de cel putin un tool/instrument din partea fiecarui speaker care sa-i ajute pe cei prezenti la workshop sa fie mai eficienti in activitatea pe care o desfasoara zi de zi si pe care sa-l poate aplica de a doua zi

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Arhitect de Inovatie, Owner, Leap Forward

Dan este arhitect de inovatie, practician acreditat Blue Ocean Strategy si un catalizator pentru cresteri accelerate in afaceri prin dezvoltarea de strategii de pionierat si leadership.

Citeste mai mult