Workshop [HR&Leadership] 3 - Managementul performantei

#FORMAT

Workshop-urile sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni. 

#AUDIENTA

Aceste sesiuni de workshopuri se adreseaza in special antreprenorilor implicati in mod activ in afacere si care doresc sa afle ultimele trenduri in leadership aplicat si in managementul si coordonarea oamenilor, managerilor care au oameni in subordine, managerilor si specialistilor in resurse umane, profesionistilor care au oameni in subordine, celor care vor sa-si dezvolte abilitatile de leadership si management al echipei.

#TEME ABORDATE

 • Natura grupurilor si a echipelor.
 • Formarea grupurilor formale si informale.
 • Factorii care afecteaza eficienta grupului, coeziune si performanta
 • Functionalitatile si rolul in echipa, apartanenta la echipa, dinamica grupului.
 • Cadre de analiza comportamentale ale echipelor si grupurlor
 • Schimbarea manageriala, imbunatatire si performanta.
 • Instruire, dezvoltare, validarea instruirii.
 • Evaluarea performanta a metodelor, probleme potentiale.
 • Modalitati de instruire, evaluarea angajatului; conceptul de invatare proactiva organizationala.
 • Natura invatarii, relevanta comportamentului organizational.
 • Cum invata si se dezvolta oamenii, modalitati de dezvoltare.
 • Teorii de invatare, organizarea invatarii, managementul cunostintelor.

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

 • Cum imbunatatim permanent performanta?
 • Care sunt tendintele in ce priveste managementul performantei?
 • Cum pot fi ajutati angajatii sa se dezvolte continuu pentru a asigura performanta?

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

 • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
 • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
 • o lista de cel putin un tool/instrument din partea fiecarui speaker care sa-i ajute pe cei prezenti la workshop sa fie mai eficienti in activitatea pe care o desfasoara zi de zi si pe care sa-l poate aplica de a doua zi

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Senior Trainer & Managing Partner , Corporate Dynamics

Decebal Leonard Marin este Senior Trainer si Managing Partner la Corporate Dynamics, companie de training specializata in dezvoltarea competentelor manageriale.

Citeste mai mult

Psychologist, Senior Trainer and Consultant , Sfera Business

Florin are o experienta de peste 15 ani ca psiholog organizational, atat din postura de component al echipelor de Resurse Umane din diverse companii (ultima, si cea mai consistenta, de aproape 6 ani in Telekom Romania), cat si de pe pozitia de consultant extern pentru recrutare de talente, diagnoza si dezvoltare organizationala.

Citeste mai mult

Managing Partner, Profit Consulting

Răzvan Ziemba este antreprenor, consultant de business și fost CEO al Network One Distribution.

Citeste mai mult

Director General, Raiffeisen Leasing IFN

Cu o experienta de peste 23 de ani in domeniul financiar-bancar, Felix a detinut diverse functii de conducere in cadrul unor institutii financiare de renume, precum ING Bank, Tiriac Bank si Raiffeisen Bank Romania, din luna ianuarie 2010 ocupand functia de Director General al Raiffeisen Leasing. In aprilie 2014 a fost numit Presedintele ALB (Asociatia Societatilor Financiare din Romania ) iar in 2015 a fost reales pentru un nou mandat. In prezent este membru al RBLS (Fundatia Liderilor de Afaceri din Romania). Anul trecut a ocupat locul 42 in topul celor mai admirati CEO din Romania, realizat de Revista Business Magazin si pozitia cu numarul 7 in topul celor mai admirati finantisti. Este ferm convins de afirmatia care spune ca „Nu poti obtine rezultate diferite, facand lucrurile la fel.

Citeste mai mult

Managing Director Strategic Learning Architect & Solution Implementer, Learning Pro

Cosmina Coman conduce Learning Pro, compania românească de consultanţă pentru creşterea capabilităţilor capitalului uman. Permanent conectată la tendinţele din domeniul digital a iniţiat şi organizat anul acesta împreună cu Ziarul Financiar prima conferinţă de business din România pe tema Digital Leadership.

Citeste mai mult

Managing Partner, Corporate Performance Solutions

Claudiu Popovici si-a inceput activitatea de training si consiliere profesionala in 2004, dupa 10 ani de cariera profesionala in companii multinationale si romanesti, si o perioada extinsa de implicare in activitati de voluntariat. El abordeaza trainingul cu metode mai apropiate de consultanta comportamentala decat de cele ale “predarii”: - Are in vedere unicitatea fiecarui grup si a fiecarui participant la training - aflat intr-un moment distinct al vietii si carierei sale, influentat comportamental de “cultura organizationala”, precum si de tiparele de gandire dobadite in evolutia sa.

Citeste mai mult

CEO, Keez.ro

Daniel Mateescu este CEO-ul Keez, o companie specializata in servicii complete de contabilitate on-line pentru IMM si PFA. Daniel este un expert cu rezultate remarcabile pe piete internationale si din Romania. A lansat si a administrat afaceri IT si a contribuit la crearea unor branduri software de succes. Pe telefonul mobil sau pe desktop, clientii Keez au la dispozitie raportari simplificate, separate de balante si bilanturi, ce permit antreprenorilor o intelegere clara, completa, corecta si rapida a situatiei financiare. Certificari ACCA, consultanti experti CECCAR si tehnologii disponibile pana acum companiilor mari sunt garantii pentru calitate de care se bucura cei care apeleaza la serviciile complete de contabilitate on-line pentru IMM si PFA de la Keez.

Citeste mai mult
Moderatori

Realizator emisiuni Radio-Tv, Trainer Public Speaking,

In prezent este trainer ANC specializat pe tehnica livrarii mesajului in discurs. De doi ani si jumatate formeaza public-speakeri, traineri, precum si persoane care sunt constiente de faptul ca nu pot transmite cunostinte si informatii daca nu stapanesc arta oratoriei, dictia si tehnicile de gestionare a emotiilor. De asemenea, este trainer certificat Persolog dupa modelul DISC, voice over la BTI, speaker si moderator permanent la Business Days de peste 3 ani.

Citeste mai mult

Trainer si Coach, Impact Garantat

De peste 10 ani este antreprenor in zona de training si dezvoltare. Ginette a livrat Trainguri si programe de dezvoltare pentru numeroase companii multinaționale dar si pentru companii romanești in plina expansiune. Ginette este Co-autor in programul A.D.N.-umTraining – un program care ajuta companiile in atragerea si mentinerea talentelor in echipa si in acelasi timp in construirea unor echipe super-performante. In program este inclus si un program de Leadership pentru copii angajatilor. www.impactgarantat.ro

Citeste mai mult