Sesiune de dezvoltare personala 3 - Antrenarea memoriei

#FORMAT

Sesiunile de dezvoltare personala matinale sunt sesiuni interactive de 60 de minute care se desfasoara inainte de inceperea programului evenimentului si care au rolul de a ajuta antreprenorii si managerii sa fie mai eficienti, mai productivi, mai echilibrati, mai sanatosi, mai fericiti si nu in ultimul rand mai plini de energie si vitalitate.

Pe parcursul celor 60 de minute, participantii vor afla secretele muncii in echipa. De la ingrediente si formule matematice pana la exemplificarea practica a lor. 
Relationare, incredere, strategie, colaborare, cunoastere si comunicare sunt doar cateva din ingredientele ce stau la baza muncii in echipa. 

#AUDIENTA

Aceste sesiuni se adreseaza tuturor participantilor la eveniment. Locurile sunt limitate si necesita o preinregistrare la fiecare sesiune, pentru a te asigura ca vei prinde loc. Se desfasoara mai multe sesiuni in paralel si poti alege sa participi la una din aceste sesiuni.

#TEMA si CONTEXT

Memoria nu se mosteneste, ci se "antreneaza" cu exercitii repetate de memorare si logicizare, incluzand cat mai multe domenii. Studiile au demonstrat ca unul din factorii care sporesc calitatea memoriei este reprezentat de invatarea zilnica, asadar este indicat sa se apeleze la diferite exercitii de memorie in fiecare zi. La aceasta sesiune vei invata de la speakerii nostri mai multe lucruri despre ce inseamna antrenarea memoriei si cateva trucuri pentru imbunatatirea memoriei si pentru antrenarea acesteia.

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

  • Ce putem face pentru a avea o memorie mai buna?
  • Cum ne putem antrena memoria?
  • De ce este important sa avem memoria antrenata?

​# RESURSE

Toti participantii la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

  • instrumente, exercitii, sfaturi, ghiduri menite sa te faca mai fericit, mai echilibrat, mai sanatos, mai productiv, mai informat

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

CEO, co-fondator, Termene.ro

Adrian Dragomir are peste 15 ani experiența în mediul online, este CEO și co-founder-ul platformei Termene.ro.

Citeste mai mult