Sesiune de dezvoltare personala 2 - Munca in echipa

#FORMAT

Sesiunile de dezvoltare personala matinale sunt sesiuni interactive de 60 de minute care se desfasoara inainte de inceperea programului evenimentului si care au rolul de a ajuta antreprenorii si managerii sa fie mai eficienti, mai productivi, mai echilibrati, mai sanatosi, mai fericiti si nu in ultimul rand mai plini de energie si vitalitate.

#AUDIENTA

Aceste sesiuni se adreseaza tuturor participantilor la eveniment. Locurile sunt limitate si necesita o preinregistrare la fiecare sesiune, pentru a te asigura ca vei prinde loc. Se desfasoara mai multe sesiuni in paralel si poti alege sa participi la una din aceste sesiuni.

#TEMA si CONTEXT

”Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul!” - spunea filosoful american Henry David Thoreau.

Organizatiile functioneaza cu ajutorul unei echipe. O echipa functioneaza in mod corespunzator atunci cand este coordonata de catre un lider care are rolul de a delega responsabilitati si sarcini fiecarui membru al echipei si de a se asigura ca fiecare membru constientizeaza importanta apartenentei la grup.

Munca in echipa presupune multi factori care ajuta in dezvoltare: colaborare, respect, comunicare etc. Munca in echipa da roade doar atunci cand echipa functioneaza precum un tot unitar, atunci cand membrii echipei reusesc sa traga spre aceleasi obiective.

#INTREBARI la care vor incerca sa ofere raspunsuri prezentarile speakerilor

  • Care sunt principalele ingrediente ce stau la baza muncii in echipa?

  • Ce pot face mai bine pentru a-mi dezvolta echipa?

  • Cum pot relationa cu alte persoane si altfel decat la sesiunile de business sau networking?

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

  • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii
  • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
  • instrumente, exercitii, sfaturi, ghiduri menite sa te faca mai fericit, mai echilibrat, mai sanatos, mai productiv, mai informat

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

THE ORGANIZER, HUMAN PERFORMANCE DEVELOPMENT INT.

Madalina Barbu este trainer, facilitator de teambuilding, MC la evenimente, dar si project manager pentru programele HPDI unde reuseste de fiecare data sa aduca energie si buna dispozitie.

Citeste mai mult