Masterclass [Business development] 2 - Modelul organizational al viitorului

#FORMAT

Masterclass-urile sunt sesiuni avansate care se axeaza pe transferul de cunostinte prin prezentari interactive. La o sesiune de masterclass participa 1 pana la 3 speakeri care sunt experti, practicieni cu multi ani de experienta in domeniul pe care este axata sesiunea.

#AUDIENTA target

Acest masterclass este dedicat managerilor, middle-managerilor, managerilor de departamente și divizii.

#TEME ABORDATE

Adrian Stanciu a fost pus de-a lungul timpului în fața unor situații diferite: uneori clienții săi își doreau organizații mai agile, alteori mai ordonate, alteori cu oameni mai responsabili, alteori mai inovativi, alteori mai auto-motivați. Situații diferite, soluții diferite. Ele au avut însă mereu un numitor comun. De fiecare dată problema reală era o înțelegere incompletă sau uneori sever limitată a relației dintre intenție și impact.

”Oamenii sunt, în general animați de intenții bune. Problema reală e că nu înțeleg drumul de la intențiile lor la impactul pe care-l au asupra organizației, nu înțeleg credințele profunde pe care își așează acțiunile și care au efecte uneori radical diferite de cele pe care le doresc, nu înțeleg natura sistemică a fenomenelor, felul în care ele se condiționează unele pe celelalte și în care determină evoluții în timp. Idei care azi par bune, câțiva ani mai târziu dau rezultate uneori catastrofale. Când aceste efecte apar, ele sunt cel mai adesea puse pe seama unor condiții externe, inevitabile, fără a înțelege că sunt, de fapt, consecința propriilor acțiuni.
Acest masterclass își propune să ridice un colț al vălului care acoperă această problemă majoră a conducerii organizațiilor, să vă expună unui număr de paradoxuri pe care le întâlnesc frecvent în organizațiile cu care lucrez și să vă provoace să le găsiți explicația sistemică și soluția pe termen lung. În orice poziție v-ați afla în organizație, vă garantez două lucruri: v-ați întâlnit cu o bună parte din paradoxurile pe care le discutăm, dacă nu chiar cu toate, și veți deveni personal manageri mai buni dacă le deslușiți resorturile" – spune Adrian Stanciu.

 

 

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Dean, Maastricht School of Management

Adrian Stanciu este expert în schimbarea şi managementul culturii organizaţionale. Experienţa sa de consultanţă include numeroase organizaţii cu diverse profiluri şi mărimi, atât din România, cât şi din tările învecinate.

Citeste mai mult