Workshop [Management&Strategie] 3 - Risk Management in Digital Era

#FORMAT

Workshop-urile sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni. 

#AUDIENTA

Aceste sesiuni de workshopuri se adreseaza in special antreprenorilor implicati in mod activ in afacere si care doresc sa afle ultimele trenduri in management si strategie de business, managerilor de departamente, top managerilor din organizatie, profesionistilor care au oameni in subordine, tuturor managerilor implicati in organizarea proceselor de business, in planificare strategica, in management operational si celor care vor sa-si dezvolte aceste abilitati.

#TEME ABORDATE

 • Complexitatea mediului IT si cateva statistici de securitate cibernetica
 • Technologia rezolva doar 25% din risk-urile cibernetice , restul de 75% prin oameni si procese
 • Viziunea Cisco in Securitate Cibernetica & Scurta descriere a frame-work-ului CIS Controls
 • landscape-ul general de securitate - care sunt amenintarile, pe categorii.
 • dileme in securitate - confidentialitate si protejare 100% versus experienta utilizatorului si posibilitatea de colaborare.
 • posibile solutii la dilemele din securitate - cum se poate stabili un perimetru, care sunt principiile care se aplica, ce solutii de securitate trebuie implementate
 • Poate un contract sa ne fereasca de riscuri?
 • Riscurile digital era cand ajungem la litigii in fata instantelor judecatoresti
 • Dupa ce semnam un contract, ce trebuie sa mai facem ca sa ne pazim de riscuri?
 • Evenimentele macroeconomice pot sa ne scuteasca de riscuri?

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

 • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
 • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
 • o lista de cel putin un tool/instrument din partea fiecarui speaker care sa-i ajute pe cei prezenti la workshop sa fie mai eficienti in activitatea pe care o desfasoara zi de zi si pe care sa-l poate aplica de a doua zi

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Regional Senior Sales Manager for Eastern Europe & CIS, SonicWall

Cosmin Vîlcu este expert în soluții de securitate IT, iar în prezent ocupă funcția de Regional Senior Sales Manager for Eastern Europe & CIS la SonicWall.

Citeste mai mult

Managing Partner, GCG

Antreprenor, consultant de business si mentor al comunitatii de start-upuri din Romania, Mihai Guran se diferentiaza prin experienta in dezvoltare de business la nivel international, cu expertiza profesionala in management, sales si marketing. Rezultatele obtinute s-au reflectat in cresteri ale cotelor de piata obtinute cu echipele formate si conduse pentru Dell, HP si Bitdefender.

Citeste mai mult

CyberSecurity Sales Specialist, Cisco

Cu o experiență de peste 15 ani în IT&C, Ovidiu Neghina a ocupat diverse roluri tehnice și de vânzări în echipa Cisco România, în cadrul căreia activează de peste 12 ani. În prezent, Ovidiu Neghina este CCIE R&S.

Citeste mai mult

Specialist in managementul riscurilor,

Razvan Tudor este unul dintre promotorii conceptului de management al riscului in Romania. Razvan este economist cu o experienta vasta, din care peste 17 ani doar in managementul riscului si instrumente financiare derivate si si-a desavarsit formarea profesionala prin experienta acumulata in domeniu dar si prin studii de specialitate absolvite in Statele Unite, in Marea Britanie si Romania. Timp de 9 ani, Razvan Tudor a lucrat la fundamentarea primelor ringuri de tranzactionare a titeiului, a energiei electrice si a gazelor naturale din Romania. A facut parte din comitetul de localizare al ASRO pentru Standardul ISO 31000 de management al riscului. In ultimii ani, in calitate de consultant, a fost implicat in proiecte specifice de management al riscului in industria de petrol si gaze si cea financiara in Romania, Austria si Belgia. Razvan Tudor este doctorand in managementul riscurilor, preda in mod constant in cadrul masteratelor de specialitate de management al riscurilor din cadrul ASE Bucuresti. Pana in prezent a sustinut peste 100 de cursuri de management al riscului de la introducere in domeniu, pana la instrumente financiare derivate si modalitati de gestionare a riscurilor in diferite industrii. In prezent este implicat, in calitate de consultant de specialitate, in proiecte de asistenta pentru industria de asigurari din Romania pentru implementarea cerintelor de management al riscului prevazute de regimul Solvency II.

Citeste mai mult

Managing Partner, Trandafir & Associates

Cu o experienta de aproape 10 ani in serviciile de avocatura de business la cel mai inalt nivel, slefuita in urma lucrului in echipele unora dintre societatile de profil de top din Romania si a finalizarii cu succes a unor dosare care au devenit reper in domeniu, Georgiana Trandafir este, de aproape doi ani, Managing Partner al casei de avocatura Trandafir & Associates.

Citeste mai mult
Moderatori

PROFESSIONAL PUBLIC SPEAKER, Life Speaking

După 4 ani de programare și 3 ani de vânzări, a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în Octombrie 2012, la clubul Toastmasters Cluj. În 2013 s-a dedicat complet public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind dublu campion European și de 12 ori campion național la Public Speaking.

Citeste mai mult

, Make Up your business

A acumulat peste 10 ani de experienta in vanzari, avand curajul de a lucra inca din timpul facultatii. Este licentiata a Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Univ. Al. Ioan Cuza Iasi , dar a urmat si cursurile Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, a aceleiasi Universitati.

Citeste mai mult