Cosmin Vîlcu

Cosmin Vîlcu este expert în soluții de securitate IT, iar în prezent ocupă funcția de Regional Senior Sales Manager for Eastern Europe & CIS la SonicWall.

Cosmin a pus bazele echipei SonicWall în România la începutul anului 2016. Întreaga experiență a fost construită în domeniul tehnologic, Cosmin lucrând în decursul anilor pentru companii precum Kaspersky, Omnilogic, Romtelecom, GTS Telecom, Telemobil sau Romservice.
Dezvoltarea strategica a canalelor de distributie nationale si regionale, business development, team growing, enterprise sales, securitate IT.
Este certificat SonicWall Network Security și deține diferite certificari internationale pe domeniul vânzărilor.

A pus baza mai multor proiecte printre care: 
-Preturi Pentru Tine ce presupune dezvoltarea unei rețele regionale de acces securizat la Internet, pentru clientul Preturi pentru Tine, prezent în 3 țări, cu peste 150 de magazine.
-Energobit: Proiect amplu de mărire și securizare a rețelei de comunicații între sediu, facilități de producție, filiale și puncte de lucru. Au fost implicate în proiect aproximativ 20 de unități în care lucrează peste 700 de angajați.
-Altele:
Proiect transfrontalier de securitate dezvoltat pentru un important client din Cehia care a presupus interconectarea și securizarea comunicarii între facilități de producție din 4 țări, toate funcționând în regim permanent, astfel încât să nu existe întreruperi în activitatea lor.