Răzvan Tudor

Razvan Tudor este unul dintre promotorii conceptului de management al riscului in Romania.
 
Razvan este economist cu o experienta vasta, din care peste 17 ani doar in managementul riscului si instrumente financiare derivate si si-a desavarsit formarea profesionala prin experienta acumulata in domeniu dar si prin studii de specialitate absolvite in Statele Unite, in Marea Britanie si Romania.
 
Timp de 9 ani, Razvan Tudor a lucrat la fundamentarea primelor ringuri de tranzactionare a titeiului, a energiei electrice si a gazelor naturale din Romania. A facut parte din comitetul de localizare al ASRO pentru Standardul ISO 31000 de management al riscului. In ultimii ani, in calitate de consultant, a fost implicat in proiecte specifice de management al riscului in industria de petrol si gaze si cea financiara in Romania, Austria si Belgia. 
 
Razvan Tudor este doctorand in managementul riscurilor,  preda in mod constant in cadrul masteratelor de specialitate de management al riscurilor din cadrul ASE Bucuresti. Pana in prezent a sustinut peste 100 de cursuri de management al riscului de la introducere in domeniu, pana la instrumente financiare derivate si modalitati de gestionare a riscurilor in diferite industrii.
 
In prezent este implicat, in calitate de consultant de specialitate, in proiecte de asistenta pentru industria de asigurari din Romania pentru implementarea cerintelor de management al riscului prevazute de regimul Solvency II.
 
 

Modalitati de comunicare cu Razvan:

Pagina facebookPagina Linkedin