• Nume Speaker Descriere Scurta Imagine Speaker Descriere Companie Functie URL Email Rating Cont Facebook Cont Twitter Cont LinkedIn View
 • Alexandru Savin Alexandru Savin este membru al Board-ului Platformei ROCA. Are 15 ani de experienta in risk management si business development, in analiza financiara, banking, finante. Principiile pe care si-a intemeiat atat cariera cat si familia sunt onestitatea, pasiunea, drive-ul de a gasi bucuria in tot ce face si orientarea spre rezultate. /Files/Images/Alexandru Savin - Copy.jpg
  Alexandru Savin este membru al Board-ului Platformei ROCA. Are 15 ani de experienta in risk management si business development, in analiza financiara, banking, finante. Principiile pe care si-a intemeiat atat cariera cat si familia sunt onestitatea, pasiunea, drive-ul de a gasi bucuria in tot ce face si orientarea spre rezultate.
   
  Alexandru Savin recomanda cateva dintre cartile sale preferate:
  • Lebada Neagra -Nassim Nicholas Taleb
  • Finite and infinite games – James P. Carse “
   
  ROCA Member of the board @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Daniel Tănase Daniel este antreprenor, pasionat de dezvoltarea afacerilor, autor a două cărți de educație financiară, gazda Podcastului Finanțe FM și în prezent conduce dezvoltarea afacerilor Kelermedia, singura companie din România care oferă cu adevărat soluții de strategie, producție de conținut și campanii axate strict pe social media. /Files/Images/Daniel Tănase.jpg
  Daniel Tănase este antreprenor, pasionat de dezvoltarea afacerilor, autor a două cărți de educație financiară, gazda Podcastului Finanțe FM și în prezent conduce dezvoltarea afacerilor Kelermedia, singura companie din România care oferă cu adevărat soluții de strategie, producție de conținut și campanii axate strict pe social media.
  Deține o experiență de 10 ani în corporate banking și 7 ani de consultanță de afaceri.
   
  Valorile care îi ghidează viața sunt: pragmatismul, punctualitatea și seriozitatea. Principiile pe care mereu le respectă sunt: „ să nu renunți” și „viața mea este mesajul meu”. 
   
  Recomandă tuturor lecturarea următoarelor titluri: 
   
  - Tony Hsieh - Delivering Happiness
  - Gary Vaynerchuk - Ask GaryVee Book
  - Brendon Burchard - The Motivation Manifesto
  Adviser CEO @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Nicu Zegheanu Nicu Zegheanu este trainer si consultant, absolvent de filosofie, cu un master European in educatia adultilor si un post-universitar de stiinte politice. /Files/Images/Nicu Zegheanu3.jpg
  Nicu Zegheanu este trainer si consultant, absolvent de filosofie, cu un master European in educatia adultilor si un post-universitar de stiinte politice.

  Si-a inceput cariera in anii studentiei ca profesor de stiinte socio-umane, ulterior lucrand ca agent vanzari, manager vanzari, HR specialist si trainer intern in domeniul oil and gas, din 2007 si-a dedicat cariera trainingului si consultantei.

  Ariile de expertiza dezvoltate de-a lungul carierei sunt ariile in care astazi desfasoara programele de training si consultanta: vanzari si customer suport, management si leadership, sisteme de managementul performantei si soft-skills training, programe dintre care amintim: leadership personal prin inteligenta emotioanla, productivitate personala, managementul relatiilor la locul de munca.
   
  Nicu este certificat pentru  utilizarea instrumentului de analiză comportamentală ‘Predictiv Index’, este certificat ca Formator de Formatori si detine o licenta PRO Customer® in vanzari si customer suport.
   
  In afara de proiectele profesionale de creare a sistemelor de managementul performantei si de vanzari, in viata personala Nicu este implicat in cateva proiecte de suflet ce presupun ajutorarea cainilor fara stapan si a copiilor defavorizati.
   
  Ii plac oamenii autentici, onesti, care aduc un plus de energie frumoasa celorlati. Credinta lui este ca ceea ce daruiesti, dainuieste.
   
  Lecturile de suflet pe care Nicu le recomandă tuturor sunt: 
  - Daruind vei dobandi- Nicolae Steinhardt,
  - Cealalta realitate - Carlos Castaneda,
  - Puterea intentiei- Dr. Wayne W.Dyer.
   
  nicuzegheanu.ro Consultant, Trainer @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Gabi Pascal Gabi are 40 de ani și se implică în dezvoltarea proiectelor sociale în ONG-uri încă din perioada studenției. Are o expunere la 360 de grade asupra sectorului nonprofit activând de-a lungul timpului ca membru în consilii directoare ONG, coordonator de voluntari naționali și internaționali, manager dezvoltare (nivel național), director executiv. /Files/Images/ZAF_7575.jpg
  ”Dezvoltarea sustenabila pentru o comunitate, fie ca este vorba de un mic sat sau de o țară întreagă, este posibilă prin implicarea responsabilă a mediului privat prin dinamism și finanțare, a societății civile prin viziune și impact social și a autorităților prin crearea unui mediu suport.”
   
  Gabi este practician si are o expunere la 360 de grade asupra sectorului nonprofit fiind implicat atât în zona de operațiuni si dezvoltare programe cat și in leadership si dezvoltare strategica.
  Pasionat de Dezvoltare sustenabilă, Antreprenoriat social și Leadership, dezvolta echipe agile de profesioniști și folosește modele participative de integrare prin implicarea membrilor echipei la toate nivelele.
   
  Ariile sale de expertiză sunt: Dezvoltare programe si proiecte, Organizații Non Guvernamentale și antreprenoriat social, Leadership, Strategie participativă si dezvoltare organizațională.
  _______________________________
  Gabi a gestionat proiectul Big Build 2017 in calitate de manager de proiect – cel mai mare proiect de constructie accelerata si voluntariat din Europa - ”Construcție accelerata a 36 locuințe in 5 zile” (Bacău, 2017) cu implicarea a peste 800 de voluntari naționali și internaționali - proiect al Habitat for Humanity Romania.
   
   
  Habitat for Humanity România Chief Operating Officer @Code(Page(MenuText)) gabi.pascal@me.com   https://www.facebook.com/gabi.pascal   https://www.linkedin.com/in/gabipascal/ View
 • Mihaela Plescan Mihaela Pleșcan este o persoană care își iubește profesia, o femeie de carieră dar în același timp și mama unui băiețel care i-a schimbat viața, și i-a deschis drumul spre antreprenoriat odată cu concediul de maternitate. O femeie activă în proiectele locale de dezvoltare personală și a carierei. Dragostea de oameni și munca alături de ei i-a conturat experiența profesională de mai bine de 10 ani în domeniul Resurselor Umane, mai exact în zona de Recrutare. /Files/Images/Mihaela Plescan (1).jpg

  Mihaela Pleșcan este o persoană care își iubește profesia, o femeie de carieră dar în același timp și mama unui băiețel care i-a schimbat viața, și i-a deschis drumul spre antreprenoriat odată cu concediul de maternitate. O femeie activă în proiectele locale de dezvoltare personală și a carierei. Dragostea de oameni și munca alături de ei i-a conturat experiența profesională de mai bine de 10 ani în domeniul Resurselor Umane, mai exact în zona de Recrutare.

  A luat parte și a contribuit direct la proiecte ample și de volum de angajări în corporații renumite la nivel internațional. Se mândrește cu zeci de mii de interviuri avute cu candidați în centre de evaluare de carieră și/sau discuții individuale pe partea de management al carierei.

  Absolventă de psihologie și certificată în mai multe instrumente de evaluare ale personalității, alături de experiența practică din etapele de interviuri de angajare, îi susțin imaginea și statutul de profesionist. În prezent ca și Career Coach oferă consultanță în zona de carieră și orientare profesională, sesiuni individuale de coaching și organizează workshop-uri, traininguri pe zona de dezvoltare personală, a abilitățiilor de relaționare interumană și a celor de comunicare.

  Crede cu tărie că fiecare dintre noi este programat ca să obțină Succesul, indiferent cum îl definește sau pe ce planuri îl dorește. E nevoie doar de curaj, spre a ne depăși propriile frici și convingeri limitative, și pentru a acționa constant în direcția visurilor noaste. De asemenea crede ca da, putem să ne trăim intenționat viața pe care o visăm.

  Cărțile de suflet care i-au influențat Mihaelei modul de a fi și gândi sunt:

  • ''Supa de pui pentru suflet'' Jack Canfield, 
  • ''Robinson Crusoe'' Daniel Defoe,
  • ''De la idee la bani'' Napoleon Hill
  Mamprenoare Community Member @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Cristian Florea Cristian Florea urmărește trendurile din social media și este la curent cu tot ce se schimbă. Este blogger din 2008 pe cristianflorea.ro și fondatorul casastiti.ro, proiect care a fost premiat drept unul dintre cele mai utile platforme din online-ul românesc la Webstock Awards. /Files/Images/Cristian Florea.jpg
  Cristian Florea urmărește trendurile din social media și este la curent cu tot ce se schimbă. Este blogger din 2008 pe cristianflorea.ro și fondatorul casastiti.ro, proiect care a fost premiat drept unul dintre cele mai utile platforme din online-ul românesc la Webstock Awards. 
   
  Coordonează agenția de digital marketing Kooperativa 2.0, în cadrul căreia a organizat și supravegheat 250 de campanii online. Este speaker și moderator la cele mai importante evenimente de social media din România și la cursurile organizate în cadrul agenției. A fost implicat, ca blogger, în peste 250 de campanii de promovare, transformând pasiunea pentru scris într-un business în toată regula. 
   
  Toate aceste activități l-au ajutat să înțeleagă foarte bine peisajul social media din țara noastră, așteptările publicului prezent pe rețelele sociale, dar și ce așteptări au clienții de la mediul online și ce trebuie făcut pentru a atinge obiective de vizibilitate sau lead-uri folosind social media.
   
   
  Kooperativa 2.0 Social Media Manager @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Flavius Mihăilă Flavius Mihaila este Managerul grupului de Industrial Engineering in cadrul Companiei Continental Automotive Romania, Fabrica de componente electronice ( CEP – Central Electronic Plant ) din Timisoara. /Files/Images/DSC_2318.jpg

  Flavius Mihaila este Managerul grupului de Industrial Engineering in cadrul Companiei Continental Automotive Romania, Fabrica de componente electronice ( CEP – Central Electronic Plant ) din Timisoara.


  Cariera lui incepe in zona ingineriei si anume automatizarilor industriale. A inceput activitatea proiectand masini de productie pentru cauciucuri, urmad ca apoi sa intre in zona productiei de electronice. Si-a dezvoltat cariera mai apoi in zona de management atat al echipelor de ingineri cat si management de proiect. Compania care i-a oferit aceste oportunitati de dezvoltare fiind Continental Automotive Timisoara, in cadrul careia a dezvoltat mai multe proiecte. 

  Expertiza sa se bazeaza pe: Project Management, Leadership si dezvoltarea echipelor si Industry 4.0
   

  Cartea pe care o recomanda cu drag tuturor este Flow scrisa de Mihaly Csikszentmihalyi

  Continental Automotive Romania Head of Industrial Engineering @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Marian Ursei Director General al companiei Turck Automation Romania unul din liderii mondiali in domeniul automatizarilor industriale, Marian Ursei si-a propus sa imbunatateasca calitatea serviciilor si bunurilor realizate in Romania prin conectarea proceselor de productie la solutiile inovative propuse de tehnlogie. Pasionat de principiile Kaizen (imbunataire continua a proceselor) a implementat multiple solutii care au crescut randamentul liniilor de productie, au imbunatatit calitatea produselor si au eliminat eroarea umana generand produse si servicii de calitate superioara. /Files/Images/MU - Copy.jpg

  Director General al companiei Turck Automation Romania unul din liderii mondiali in domeniul automatizarilor industriale, Marian Ursei si-a propus sa imbunatateasca calitatea serviciilor si bunurilor realizate in Romania prin conectarea proceselor de productie la solutiile inovative propuse de tehnlogie. Pasionat de principiile Kaizen (imbunataire continua a proceselor) a implementat multiple solutii care au crescut randamentul liniilor de productie, au imbunatatit calitatea produselor si au eliminat eroarea umana generand produse si servicii de calitate superioara.

  Activand de peste treisprezece ani in lumea automatizarilor industriale a implementat multiple solutii in care au fost utilizate atat echipamente de camp (senzori si echipamente de comanda) cat si echipamente de procesare semnale si control (PLC / HMI).

  Printre aplicatiile implementate mentionam solutii de avertizare/identificare Pick/Put to Light si solutii Call for Service, solutii de inspectie a calitatii atat 2D cat si 3D, solutii de trasabilitate si control folosind tehnologia RFID atat HF cat si UHF sau analiza cod bare atat 1D cat si 2D. Aceste solutii au fost implementate in toate ramurile industriale cum ar fi industria automotive, industria alimentara, industria faramaceutica si altele. Printre clientii care beneficiaza de aceste solutii mentionam Ford, Takata, Koeber, Michelin si altii – trasabilitate linii de productie, Dacia, Valeo, Gic Nosag – solutii de kitting si transport, Schaeffler, NTN-SNR, Adient - sisteme de averitzare tip Call for Service; Heineken, Gedeon Richter, Philips inspectia calitatii produselor maufacturate, iar lista poate continua cu clienti locati atat pe teritoriul Romaniei cat si in afara granitelor.

  Citate celebre care m-au ghidat in viata – “Secretul sa inaintezi este sa pornesti” si “Fii tu insuti schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume”

  Recomand cu drag cartea: “Secretele succesului” de Dale Carnegie.

  Turck Automation Romania Director General @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Ileana Nicolae Dupa ce a acumulat experienta, Ileana Nicolae a ocupat mai multe functii de conducere in companii multinationale printre care FCI Fischer Int. si Heidelberger Cement. /Files/Images/IN - Copy.png

  Nascuta si crescuta in inima Transilvaniei cu o educatie cu influente puternice germane, a preluat in 1995 compania tatalui sau – Corona s.r.l., oferind consultanta pentru companii straine (in special companii din tari vorbitoare de limba germana) care doreau sa inceapa afaceri in Romanaia.

  Dupa ce a acumulat experienta, Ileana Nicolae a ocupat mai multe functii de conducere in companii multinationale
  printre care FCI Fischer Int. si Heidelberger Cement.

  Din iulie 2002 a preluat conducerea subsidiarei Sika in Romania, proaspat infiintata in acel an. Acum, dupa 17 ani, Sika are in Romania o cifra de afaceri de 60 milioane de Euro, unitati de productie, depozite si centre R&D in Bucuresti, Brasv, Sf. Gheorge si Cluj si birouri de vanzari in toate orasele importante ale tarii, Sika Romania este lider in piata materialelor chimice pentru constructii si industrie.

  In aprilie 2014 a fost promovata in functia de Director Regional pentru 18 tari din Europa Centrala si de Est, cu 14 subsidiare (Rusia, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, fostele tari Iugoslave, Romania, Bulgaria, Kazakhstan etc.), si o cifra de afaceri de 250 milioane EURO. A participat direct la negocieri, incheierea tranzactiilor si integrarea achizitiilor companiilor KVK Cehia, Arcon Romania si Belineco in Belarus – tranzactii care aduc in plus Grupului peste 100 milioane CHF pe an. 

  Prin fundatia Yana Romania (You Are Not Alone), Ileana Nicolae a initiat programul taberelor de vara pentru copii defavorizati care au rezultate scolare deosebite, si sustine centrele de zi pentru copii din Mihail Kogalniceanu, Galbeni si Larguta din judetul Bacau.
  In 2006 a initiat si a obtinut finantare pentru reconstruirea scolii generale (distrusa de inundatiile din vara lui 2005) din comuna Schineni, Bacau. 

  S-a implicat impreuna cu Crucea Rosie Brasov in deschiderea Centrului pentru Orfani peste 18 ani de la Ghimbav (cu sopul de adaptare la viata din afara
  caminelor de copii) si impreuna cu Clubul Rotary la refacerea sectiei de terapie intensive a spitalului de copii din Brasov. Sustine financiar asociatii caritabile cum sunt ProVita, SOS Satele Copiilor, Asociatia Nationala a Surzilor din Romania, Hospice Casa Sperantei si altele.

  Colaboreaza cu asociatia UPSV (Un Pas Spre Viitor) – pentru integrarea sociala a tinerilor peste 18 ani proveniti din centre de plasament, ajutandu-i pe acesti tineri sa-si continue studiile, sa invete meserii, sa-si rezolve anumite probleme de sanatate etc. A reusit sa obtina finantarea pentru refacerea cladirii in care vor locui acesti tineri.

  Sika Europe Management AG - Elvetia Director Regional Europa Centrala si de Est @Code(Page(MenuText)) .         View
 • Lucian Cramba Lucian Cramba este fondator Beez, aplicație care automatizează procesul de economisire, și Fast Order, aplicație care te ajută să economisești timp atunci când ești la cafenea, bar, restaurant. /Files/Images/Lucian Cramba.jpg

  Lucian Cramba este fondator Beez, aplicație care automatizează procesul de economisire, și Fast Order, aplicație care te ajută să economisești timp atunci când ești la cafenea, bar, restaurant.

  Beez Co-founder @Code(Page(MenuText)) .         View