SES – Senior Expert Services la București Business Days

SES – Senior Expert Services la București Business Days

Senior Expert Services este o fundație germană înființată în anul 2003, având printre sponsori Federația Patronatelor Germane (BDA), Federația Germană a Asociațiilor Industriale (BDI), Camera de Comerț și Industrie Germană (DIHK), Confederația Germană a Meștesugarilor (ZDH).

Misiunea SES este aceea de a mobiliza competențele experților seniori din Germania în scopul promovării dezvoltării economice a țărilor în curs de dezvoltare și emergente prin întărirea performanțelor și competitivității economice ale clienților bazată pe calificarea managementului și personalului de execuție pentru rezolvarea problemelor concrete cu care întreprinderea se confruntă.

Experții SES sunt seniori care în mod formal au renunțat la viața activă (în medie, în vârstă de 65 ani) dar care sunt dispuși, pro bono, să transfere din experiența acumulată organizațiilor (în special IMM-uri) din întreaga lume în funcție de nevoile lor specifice.

Beneficiarul de consultantă SES are, evident, anumite obligații. Minim, acesta este obligat să:

- asigure cazarea, masa și diurna (5 EUR/zi în moneda națională) pe toată durata sejurului expertului (minim 3 săptămâni, maxim 2 luni, cu posbilitatea de prelungire). Practic, beneficiarul trebuie să se ocupe de expertul lui din momentul în care acesta a aterizat la aeroport/a intrat în țara de destinație. La aceste costuri minime se mai pot adăuga și altele, în funcție de mărimea organizației gazdă. NB! Gazda nu este obligată la plata vreunui onorariu pentru expert.

Mai multe detalii despre SES,  puteti afla consultâd  site-ul SES sau  participând la București Business Days unde reprezentantul SES Eliko Angilletta, va fi disponibil în cadrul evenimentului pentru întâlniri. Stabilirea de întâlniri cu un reprezentant SES la eveniment se face înscriindu-vă pe lista de intenție la Codruța Nicolescu (e-mail: codruta.nicolescu@businessdays.ro,tel: 0741.163.700 ) sau la Daniel COȘNIȚĂ, reprezentant SES în România (e-mail dc@inpulse.ro).

Vezi mai multe articole din categoria: Sales & Marketing
Etichete:
Articolul anterior

Poză la minut

Articolul urmator

Inginerii à la Electra