Reminder floral

Reminder floral

www.cadoudinsuflet.ro inseamna mai mult decat flori, mai mult decat un cadou; joaca rolul de reminder floral.

Iti ofera libertatea de a sarbatori fiecare eveniment din viata ta personala sau profesionala fara sa ai grija agendei.
Impartasesti cu echipa cadoudinsuflet evenimentele din viata ta personala sau profesionala si te ocupi de ceea ce iti este drag sau iti aduce cea mai mare valoare adaugata.

Reminder floral pentru cei dragi

Se intampla uneori sa ratezi momente importante din viata ta ori sa ti le amintesti in ultimul moment si sa intri in criza de timp, facand alegeri  mai putin inspirate. Esti plecat in delegatie, esti tot timpul ocupat sau pur si simplu vrei sa lasi in grija altuia sa tina agenda evenimentelor de sarbatorit din viata ta personala (de exemplu ziua de nastere a sotiei, a celei mai bune prietene, a mamei, etc., ziua numelui unei persoane dragi, ziua in care tu si iubitul/iubita ta v-ati cunoscut, etc.); impartasesti o singura data aceste evenimente  cu echipa cadoudinsuflet si stai linistit o viata intreaga;reminderul floral iti aminteste de evenimentul care va urma de fiecare data.

Reminder floral pentru compania ta

Partenerii tai de afaceri inseamna afacerea ta. Fara clienti si furnizori de incredere ai fi intr-o situatie delicata. Ai nevoie de timp pentru a-ti creste afacerea. Ratezi evenimentele care te leaga de partenerii tai si care ar putea sa sudeze relatiile dintre voi. Esti plecat pentru a intalni noi parteneri de afaceri, esti ocupat cu clientii si furnizorii sau pur si simplu vrei sa lasi in grija altuia acest aspect, pentru ca altfel inseamna o resursa suplimentara. 

Este suficient sa impartasesti o singura data cu echipa cadoudinsuflet evenimentele pe care le sarbatoresti in viata ta profesionala (de exemplu ziua de nastere a partenerului tau, ziua numelui persoanei cu care faci afaceri de mai multi ani si care conteaza foarte mult pentru tine, ziua in care tu si partenerul tau de afaceri  ati inceput colaborarea, etc.) si apoi te ocupi de businessul tau 100%.

Echipa cadoudinsuflet.ro iti aminteste de evenimentul care va urma cu cateva zile inainte de acesta si iti va recomanda la momentul respectiv un cadou floral personalizat, in functie de culorile companiei partenerului tau, de preferintele sarbatoritului si va face livrarea la adresa indicata in ziua evenimentului. Momentan serviciul este disponibil in Bucuresti.

Astfel te asiguri ca faci ceea ce trebuie sau ceea ce iti place, fara griji.

Vezi mai multe articole din categoria: Reminder floral